onsdag 18 februari 2009

Färdig!

Nu har jag gjort klart mina "eko-trasor". Ska vara med i en s.k. "swap" på sysidan.se där vi stickat/virkat disktrasor som vi sen ska byta sinsemellan.

Jag har alltså gjort två stycken, moss-stickade i Marks&Kattens Eko Baby Bomull med virkad "spetskant". Nu ska de bara postas så får jag hålla tummarna att de hinner fram till Sverige tills fredag.

Kul när man kan använda trasan flera gånger, så blir det ju lite MMB, även om jag inte hade använt eko-garn.

Ja...jag vet... det är kanske lite i överkant att börja ha ekotrasor också. Men jag gick faktiskt med i swapen mest för att det är kul och för att jag skulle ha nåt enkelt att handarbeta med. Är ju tyvärr berövad min symaskin för tillfället, så jag kan inte sy nåt. I.o.m. renoveringarna här hemma har jag ingenstans att ha sy-grejorna, så den har övervintrat hos svärmor.
Men nånting måste jag pyssla med på kvällarna, så det blev lite stickning framför tv:n istället. Och när jag en gång var inne på lite MMB:iga disktrasor, som kan tvättas och återanvändas, så tänkte jag att det var lika bra att köra fullt ut och sticka dom i ekogarn. Det är inte alls för att jag är en hippie-tant, så det så!

Det är ju diverse småfel på dom, men eftersom de ändå ska användas till att torka skit (typ...) så är det knappast nån som tittar på dom sååå noga att det märks. Dessutom är det ju varken storasyster eller mamma som ska få dom, så då är det ingen som kommer att peka ut alla felen åt mig heller *he*

Ska bli kul att se hurudana trasor jag får tillbaka :)

1 kommentar:

Daniel sa...

Nu ska det sys i stugan!

Tod ett parti sy med mormor igår, roligt med sy å dopp!