fredag 6 mars 2009

Värst vad jag var aktiv på blåggen idag då!

Men jag fick ju en förfrågan om att lägga upp lite bildz, så i ett mail titulerat "bloggporr" skickade HE-Man över lite bilder från gårdagens arbete.

I dethär inlägget hittar ni mer bilder av vårt sovrum. Om man kikar på dom först så ser man lite bättre vad vi gjort under veckan.
Det ska bli så kul när isoleringen är klar (den sprutas in bakom det bruna pappret så det är därför vi förstärkt med plankor och brädor), för då kan jag börja lägga på gipsskivor och då är det ju nästan klart! Jo... hm..... precis alldeles, nästan klart...

Hursomhelst så är inte bildförevisningen gratis! Då jag så snällt plockade in lite bilder, på Marias begäran, så skulle jag vilja att hon berättar åt mig hur 17 hon fått in Reaktions-funktionen på inläggen!!!!
Jag försökte själv lägga in det (via Layout-sidan -> Redigera Blogginlägg) men fastän det ser OK ut på redigeringssidan så syns det inte på bloggen! *aaargh*

***

Nå, vidare till lite roligare saker. Vero kikade in och sa att jag fick hämta en grej hos henne, antog att det var denhär hon menade :D

Kul med lite tjusiga utmärkelser!
Skickar den vidare till alla som finns på min blogg-länklista. Ska bli intressant att se vem som tar emot den *he he*

9 kommentarer:

Vero sa...

Det var den jag menade.
*ler stort*

segsliten sa...

Den där funktionen vill jag också ha!
Fint ni har gjort det. Vilket jobb!
Kram ☺

Lussan sa...

Men inte kan det finnas mer att göra i det rummet? Så gott som klart, eller hur? ;-)
Kul att se - på håll ser det väldigt KUL ut. Jag vill hugga i och fixa. Det kanske mest är i teorin, kom jag på sen, jag vet inte riktigt. :-)
Det kommer säkert att bli toppfint om en halvtimme när det är färdigt!
;-)

Lussan sa...

VAD DUKTIGA NI ÄR! Ursäkta att jag skriker. :)

Marielle sa...

vad roligt att du ville vara med och tävla om berlockarmbandet från by M! Titta gärna in på min blogg fler gånger efter mer tävlingar.

ha en trevlig kväll!

kram /Marielle

Lina sa...

*skickar över några bullar via komentaren* :P

Hoppas dom ska smaka hihi


Gud va kul med renovering, längtar såå tills vi ska börja med vårat kök. Ska beställa det imorgon, wiii! Så snart så ! :)

Ha en mysig kväll!

kram Lina

Rebecca sa...

Ja d e okeii,kul att du e me o tävlar.

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Hej!
Vilken mysig blogg du har och vilket renoveringsprojekt. Det blir nog ett kanonfint rum när det är klart. Ha det gott :)

Tuna sa...

Kul att du vill vara med i min tävling! Snart är det dragning - den 15 mars.