onsdag 11 mars 2009

Världens dummaste idé

Jag fick liksom världens dummaste idé nu.

Som ni kanske har lagt märke till så tycker jag om blogg-tävlingar... *he he* (har faktiskt tänkt ha en alldeles egen snart) och när man deltar i dom så är det ju en himla massa bildsparande och -länkande man ska pyssla med. Det sätter sig liksom i bakhuvudet på en... "Spara bild som" och detdär.

Tänk om man skulle göra en riktigt korkad sak, i stil med "100 saker att göra när du har tråkigt"... Mitt bidrag till en sån lista skulle vara att man går in på en random blogg, kopierar en bild från bloggen (gärna en bild på nåt shabby chic de fyndat på loppis *muahahaaaaa*) och lägga in det som en bildlänk på sin egen sida.

Sen lämnar man en kommentar till inlägget;
"Hej! Jag vill vara med i din tävling.
Vilken fin sak man kan vinna! Lägger in en bildlänk på min blogg!"

Det ni... undras vilken respons man skulle få på ett sånt inlägg?

Ska jag testa?

***

Vem vill vinna en mansgris????

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej! Vad kul att du kikade in hos mig! Och från där jag sitter tycker jag det ser ut som om ni har det otroligt fint - härliga landet :) Vad är det han hittar på där förresten?

Hälsningar Jenny

evamar sa...

Hahaha, sånt där tycker jag också är jätteroligt. Jooo, testa!

Lilja's Corner sa...

Ja-a, det där tänkter jag inte kommentera ;) Däremot skickar jag krya-på-dej-hälsningar åt hunden! Förkylda nysande djur e så ynkliga...

På grund av brist på fritid (bläää för att jobba övertid, jeiii för diverse kalas och sånt) så har jag inte tagit tag i bytandet än, men snart så!

Vita spetsar och snoriga ungar sa...

Tack för tipset om disktrasor! Nu ska jag börja på en. Tror jag stickar så blir det lite slätare. He he...vad GÖR han???? hehe


Angående din idé...du e tokig :P
Men rolig!!
kram Helene