torsdag 26 mars 2009

*aaaaaaaah*

Jag är sjuk.
Men jag är bara sådär passligt, trevligt sjuk. Jag har fått influensa, men av den trevliga varianten som gör att så fort jag anstränger mig så blir jag yr, alldeles slut och orkar inte göra nånting, börjar nästan må lite illa också. Men om jag inte gör nånting, t.ex. ligger på soffan och slöar eller surfar lite, ja... då är livet rätt så uthärdligt och smånajs.

Så nu har jag sjukskrivit mej, har inte fått nånting alls uträttat på jobbet under hela veckan. Så fort det kom ett telefonsamtal, eller jag måste läsa en text (eller ännu värre skriva en!) så blev jag helt kaputt och ville bara krypa in under skrivbordet och sova. (därav gårdagens ruttna tomat)

Lika bra att vara hemma då (men jag var snäll och tog arbetstelefonen med mig, ifall akutfall inträffar). Så nu kan jag ligga på soffan hela dagen och titta ut på vår soliga gård, genom de smutsiga fönsterrutona (men det är en bisak).

Synd bara att jag är nästintill pank, annars hade jag kanske vågat mig på en tur till affären och köpa en tidning. En med mycket bilder och lite text... Veckans NU låter som alldeles perfekt lektyr idag.

***

Ett experiment:

Gå in på valfri blogspot-blog (min duger alldeeeeles utmärkt!) och klicka in dig på adressfältet. Byt plats på "p" och "s" i "blogspot" och klicka på enter.

Vad händer!?

*he he*

Hoppas bara det funkar lika fint för er som det gjorde för mig. Men jag har dubbeltestat (och trippel-, frippel och vad-som-kommer-sen-testat) här hemma, både på explorer och firefox, så det borde funka för alla....

3 kommentarer:

Vero sa...

Go morron, go morron!

Hoppas du kryar på dig.

Skickar lite sol och en massa energi till dig!

Daniel sa...

Skickar oxå en massa energi å krya kramar!

karola sa...

Tack för att du deltar i min tävling!

kul! ...jag tycker om såå många inrednings-
stilar (tänk om man kunde ha ett hem i varje stil...
ljuva tanke)

Krya på dej! nu måste jag testa dina bokstavsklurigheter :)