måndag 16 mars 2009

En vinnare är korad!!!

HE-Man fick det enormt svåra uppdraget att utse en vinnare. Länge väntade jag på den slutgiltiga domen (HE-Man är en Viktig Person med fullbokad kalender, så det tog ett tag innan han hade tid (eller så satt han väldigt länge på kaffepaus, antingen eller)) men nu är min väntan äntligen över!

Det rätta svaret av de tre alternativen var, hör och häpna, 2!
HE-Man lekte idiot i största allmänhet!

Nånting han brukar göra rätt ofta... om man ska vara ärlig.

De som gissat/resonerat sig till rätt svar var följande personer:
Jenny, Lilla huset på prärien
Jojo, Rödluvans Vita Vardag
Evamar, evamar - tävlingsblogg

Eftersom det var flera som svarat rätt, så var det upp till HE-Man att utse en vinnare bland de tre lyckliga. Jag mailade tävlingssvaren + motiveringar/smöreri till HE-Man, men lämnade bort namnet på deltagarna så att han skulle välja helt på basen av svaret och inte på person. Kändes extra behövligt eftersom en av de tre som svarat rätt faktiskt är min syster, och annars kunde utöva viss press på stackars HE-Man. Men allting har alltså gått väldigt anonymt och rätt till!!

Så, vinnaren....

Med följande motivering;
Kort och koncist men ändå med en slående känsla för hur det manliga släktet fungerar, och inte att förglömma den precis lagom stora klicken smör. Mitt i prick!

valde HE-Man detta tävlingsbidrag;
*skrattar* Med tanke på vad mycket spån det skulle kommit i den ölen om han hade tappat den så är den nog inte värd att räddas så den tror jag inte på.
Hunden ser jag ju då inte skymten av riktigt på bilden och med tanke på överskriften så tror jag nog att han leker idiot i största allmänhet. :) Det hade nämligen min karl gjort...
Han är himla söt... hunden :)


Och under rungande applåder ber vi att få gratulera Jenny från Lilla huset på prärien!

*wohooooooo* *jippiiiiiiiiii*

Jag kommer att ta kontakt med vinnaren direkt efter att jag postat detta inlägg och efter jobbet blir det av att inhandla nödvändig överraskningsvinst!

Vi ber att få tacka alla som deltagit i tävlingen, ni har förgyllt HE-Mans vardag med den extra stora dos av uppmärksamhet han fått ta del av i och med detta evenmang. Hans manliga ego har solat sig i strålglansen av era väna ord!!

Till alla som inte vann det underbara överraskningspriset (som alltså ännu är en överraskning för även mig), vill jag tilldela följande fräsiga diplom, föreställande en Tuff HE-Man (för det var ju en Tuff Tävling!) på sin cross:

Bär den på era bloggar med stolthet!

7 kommentarer:

Marias Stil sa...

Grattis!! Hahaha, sjukt knäpp tävling!
:)

Jojo sa...

Haha, jaa, det var ju jag som skulle vinna =) Men grattis till Jenny, inte illa formulerat =)

J

pysselpralinen sa...

Haha, kul tävling! Och spännande att upptäcka nya bloggar med nya något "annorlunda" blogginlägg. ;-)
Det låter som att ni nyligen flyttat till ett nytt hus/lägenhet/skrubb/lya? Jag som bor i en ombyggd car-port bostadsknarkar gärna hos andra, så berätta, är det stort fint och fräscht?!! :-)

evamar sa...

Grattis Jenny. Jag är så nöjd med att jag listade ut det rätta svaret att jag går och trallar här för mig själv...

Nett sa...

På tal om vinnare och vinster, så har du precis vunnit det hemliga paketet inne hos mig :) Välkommen in och hämta det genom att lämna din adress på min mail: jeanette@bjornidet.net Må så gott!

syren sa...

Grattis till vinsten hos Nett!

Lilla huset på prärien sa...

Nä men vad KUUUUUUUUL!! Tjohoooooooo - jag visste att He-man skulle ta sitt sans till fånga och välja den som var bäst... det vill säga jag *skrattar* Tack He-man! Och TACK, TACK, TACK för en verkligen kul tävling! *ler stort*

Kram Jenny