lördag 28 mars 2009

Självutlämnande mobbning

Denna vackra vintern/vårmorgon tänkte jag spendera på det bästaste av sätt, nämligen framför datorn. Det är väl inomhus man ska vara sånahär dagar? Jag menar... det blåser ju ute! Det är ju kallt!!!

Men nä... jag ska gå ut, men inte riktigt än.

Tänkte jag skulle läsa ikapp mig lite på diverse bloggar jag försummat lite den senaste tiden. Var inne hos Sjabbig men chic för lite frukost-underhållning. Hon har en såndär playlist på sin blogg, som spelar upp musik.
Ärligt talat tycker jag dom är lite jobbiga. Tänk om jag sitter och lyssnar på annan musik på datorn, då tror jag ju att jag fått fel i huvudet när det mitt-i-allt börjar dubbelskråla ur högtalarna, eftersom jag inte sett hela playlisten och så... Men, men, det går ju alltid att pausa musiken.

Nåja... då fick jag i all fall världens bästaste idé. Jag kunde ju också lägga upp en playlist och musik-mobba er lite. Vad skulle ni tycka om det?
Vill ni bli musikmobbade???

Utan att bry mig om ett svar på den frågan försökte jag faktiskt göra en, fixade ihop sammanlagt 8 skitbra låtar som jag skulle klämma in i sidospalten här. Men... det funkade ju inte!! *morr*

Men bara så ni vet, om det börjar skråla när ni kommer hit, så beror det på min playlist (om jag får dit nån det vill säga!). Får jag dock dit-pillat nån musik så lovar jag att ha den uppe max till måndag, jag vill ju inte förlora alla mina läsare (finns viss risk, jag lovar).

Då jag började tänka på playlists osv. så kom jag på att det ju faktiskt är rätt så självutlämnande att lägga upp sin favoritmusik såhär. Det säger ju rätt mycket om en människa, tycker ni inte?
Och jag som försöker vara lite anonym och så (man vet ju aldrig när chefen ramlar in på bloggen t.ex.)

Men som sagt var, om jag får tekniken fixad så ska jag bjuda er på lite självutlämnande musikmobbning! Det låter väl kul?????!!!

***

Från en sak till en helt annan.

Igår såg jag på Singing Bee. Det är ett av väldigt få tävlingsprogram jag tittar på på tv. Det är rätt så kul att se folk ta i för kung (president?) och fosterland och stå skråla som värsta kråkorna i tv, och med väldigt glad min dessutom! Känns lite befrienade att titta på det faktiskt.
Dessutom brukar jag sjunga med själv i de låtar jag kan och berätta åt HE-man hur korkade tävlingsdeltagarna var, som inte klarade av "den låten, för den är ju jättelätt!".

Under ackompanjemanget av mitt, mer kvantitativa än kvalitativa, sångnummer tog jag och korvhunden en liten danstur på vardagsrumsgolvet, samtidigt som vi försökte få HE-Man att titta på oss. Ingen vits att dansa om ingen ser och ger en beröm va?

Men nu kom jag av mig igen... Det jag hade tänkt berätta om var ett reklaminslag jag såg i pausen. Det var nåt nytt shampoo med "bidrottninggelé".

Vad är bidrottninggelé? Och vad gör det för nytta i håret??

Är bidrottninggelé nåt i stil med bivax, men som endast bidrottningar producerar? Men det enda jag kan komma på att bidrottningar producerar är ju massa avkomma. Har denhär gelén nåt med det att göra?
För att bli riktigt äcklig kan vi ju fundera vidare på om det faktiskt är det, är det då nåt slags äckelvätska som kommer när hon klämmer ur sig alla dedär miljoner äggen?
Eller är det nån annan kroppslig vätska hon producerar, och isåfall hur? Är det kanske rent utav bidrottningbajs?
Eller kanske de bara mosar ihop bidrottningar *smack smack* till en kletig smörja och det är det som är bidrottninggelé?

Jag har sett en bidrottning en gång, den var JÄTTEstor och läskig.
Så det enda jag kan säga är, att oberoende på varifrån bidrottninggelén kommer (biets rumpa, andra kroppsliga öppningar eller mosade lekamen) så är inte bidrottninggelé nåt som jag skulle sätta i håret. Aldrig.

Men Singing Bee och bidrottninggelé... det slog mig först nu hur enormt bra det passar ihop. En riktig "åsnebrygga", som dom brukar säga på radio...

2 kommentarer:

segsliten sa...

Sätt gärna på lite musik! Jag har alltid det på min blogg och tycker det är kul.
Kram ☺

Anonym sa...

bra musik

H.riku