torsdag 26 mars 2009

Dagens första uppdatering

Hej igen

Jag och korvhunden gick till postlådan, det är ju så fint väder. Solen skiner och det är inte så kallt. "Det borde jag ju klara av" tänkte jag. Men nej... efter en ca 300 m lång promenad fick jag huvudvärk. Men era uppmuntrande kommentarer hjälper nog mot det, dessutom finns det ju piller ;)

Har stått och joxat lite i köket. Jag har nämligen en liten burk med ljusstumpar och gammalt stearin som jag tänkte jag skulle smälta om till nya ljus, men hur 17 gör man det utan att grisa ner hela köket?
Inte för att jg har några vekar ännu, men det fixar väl sig. Men en gammal konservbruk till stearinet har jag, så kan jag lägga det i vattenbad. Problemet är väl bara det, att av gammal erfarenhet vet jag att även om man har stearinet i en konservburk i vattenbad så tenderar man få en massa stearin i kastrullen också. Inte så kul...
Dessutom har jag ju inga gamla kastruller att offra, eftersom vi fick slänga alla gamla kastruller då vi skaffade induktionsspis.

Min hjärna är nog fortfarande på rutten-tomat-stadiet, den vill liksom inte komma igång ordentligt. Måste jag gå ut och elda i HE-Mans skräptunna (vi eldar bara sånt man får elda!! (i alla fall jag och HE-Man gör väl ett tappert försök *host host*)) och smälta stearinet där???

Äh, jag struntar i det för en stund nu...

***

Om nån varit nyfiken på vad den hemliga vinsten i vår lilla, lilla mini-tävling var, så kan jag lägga ut bild nu då jag hört att den lyckliga vinnaren mottagit den förträffliga vinsten nu.

*tadaaaaa*

Det blev lite godis. Mina och HE-Mans samlade favoriter (låter som en skiva med dansbandsmusik va?). Hoppas att inte Lilla huset på prärien, som vann, blev väldigt missnöjd för att hon inte fick den förväntade ölen istället. Men öl kan vara rätt svårt att skicka på posten...

***

På tal om tävlingar.... jag brukar inte göra tävlingsinlägg och så. Men så råkade jag hitta en tävling som var så enormt ofantlig i sitt omfång att jag helt enkelt inte kan klämma in den i högerspalten. Så den tilldelas undantagstillstånd och får vara här istället.

(Inte för att jag lär vinna, kommer väl att vara hundra-tusen-miljoner deltagare i denhär tävlingen. Men om jag inte deltar så lär jag garanterat inte vinna...)


"Jag är med och tävlar om en Goodiebag hos Maria som har ett värde av hela 20 000:-, de som har sponsrat med priser är: Tidningskungen , Nagelshop , Gudrun Sjöden , Fluffbabes , Depend , Food in Action, BRACY, Snyggunder, Textilboden, Shampoodle, Sagopalatset , Nallebudet , Diary Dreams, Evince Cosmetics, Bemi smycken, Aromia
, Blå Elefant, Stjärnglitter, Pärlsmycken, PikMee, Parfymbutiken.nu, beautystick.com, Wellnesswebshop, PNY DESIGN, Shoppinglust, Ingrids Smyckeskrin, SmyckesVerkstan - möhippa med pärlor, Medvetna Presenter, Leshop.se, Presentkuriren, AmoreMio, Karin Herzog-Oxygen, Drömtorget, presentermedstil, Market2Member, Tekompaniet, Wishdesign, Rosenserien, Kakaobönan, Ingelita, LoveYourHome , Miaji, Presento , Tidningsmetropolen.se - Billiga tidningar och magasin
Här kan ni ser mer exakt vad Goodiebagen innehåller. För att vara med och tävla ska man besöka de som har sponsrat med priser + länka till tävlingen från sin egen blogg. Man ska även registrera sig på Market2Member (om man inte redan är medlem), detta tar cirka 30 sekunder. Tänk på att detta är ett jätte pris! Tävlingen pågår t.o.m. 25 April 12.00, så var med och tävla redan idag"(Men min vinst var nog mycket bättre....)

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Ahh men vinnaren är jättelycklig över sin fina vinst :) Jag tog en bit till av det goda chokladet idag! Dottern fick en...

Vilken otrolig tävling du är med i! Men nej... orkar inte med det just idag.

Ha det bäst!

/ Jenny

pysselpralinen sa...

Usch vad tråkigt med sjuka! Hoppas att det inte varar så länge.

I Kina kan jag tänka mig att man hittar mycket kul att shoppa. Jag insåg dock att jag inte kunde sticka dit över dagen, det hade varken min chef eller pengapung tyckt särskilt mycket om. Jag får satsa på Kinna.

Maria sa...

Hej!

Jätte kul att du är med och tävlar i min goodiebagtävling! Har två till super roliga tävlingar i bloggen, har inte kollat så noga om du är med i någon av dem, men om inte så kommer länkarna här, vore super kul om du var med i dom också :)

Vinn en bärbar dator: http://mariapettersson.blogg.se/2009/march/suuper-tavling.html#comment

http://mariapettersson.blogg.se/2009/march/tavling-2.html#comment

Tävla om att göra en egen bok, själv håller jag på och gör en fotobok :)

Ha en super duper fredag!

Marias Stil sa...

Du skriver så kul, ditt liv verkar vara en roligt sitcom :) På ett bra sätt...

Häftig tävling du tipsar om men jag håller med om att din vinst är bättre.

Kram!!!