tisdag 24 mars 2009

Ja just det ja....

Nu på lördag ska är det ju Earth Hour, om någon missat det (och här kommer Fröken Eko fram och viftar med pekpinnen!). Här i Finland kommer Earth Hour att starta kl. 20.30 och pågår då alltså fram till 21.30. Dvs. mitt i bästa tv-tid *he he*

Så, vi släcker lamporna, men bänkar oss framför tv:n istället?

Nä! Jag tänkte nog vara snäll och stänga av tv:n också. Nu har jag dessutom varit riktigt duktig och gått och anmält mig på Earth Hours hemsida, så då kommer dom att skicka ett mail åt mig och påminna mej om hela jippot.

Kan ju kanske kännas lite löjligt och onödigt att släcka lampan i en timme. Det är ju bara jag, och bara för en timme. Men om det är väldigt många som tänker så, ja, då kanske det börjar märkas nånstans? Så... jag tänker släcka lampan, och tv:n.... ja, jag tänker till och med ta det så långt att jag tror jag stänger av datorn med!!! Vilken enorm uppoffring!

Jag får väl förbereda mig med en bok och lite ljus istället då. Och godis *nam nam*

Hmmm... nån som hört talas om fenomenet med baby-boomar efter strömavbrott? Tror ni att det kommer att födas en massa Earth Hour bebisar om ca nio månader då?
Jord-bebisar...

Nån som känner för att skaffa en liten jord-bebis?

Men då ska vi också komma ihåg att om man vill vara lite MMB i största allmänhet, så ska man ju inte skaffa för många barn heller! Glöm inte det!
Allt ska vara med måtta...

4 kommentarer:

Vero sa...

Jag skulle kunna tänka mig en liten earth-baby, men inte maken. Hihi...

Hoppas allt är bra med dig. Ha en toppendag, här i östhammar snöar det idag... suck!

"Mimi" sa...

Kom ihåg att alvtröjan är klar...;D
Hälsa HE-man...;)

ღ Sofia Werlin sa...

vad skoj att du är med och tävlar :D
självklart har du 3 lotter nu :D

Emma sa...

Jag tror det e bra att uppmärksamma hur mkt onödig energi som går åt. :) Jag sitter i eslöv då, ska nämligen dit o spela slutspel i handboll =)