fredag 22 januari 2010

Jag vill äta kaka

Jag har tråkigt och känner mig omotiverad.

Just nu dricker jag te och tog för lite vatten i muggen, så teét smakar för sött. Funderar lite över min nya te-mugg. Jag hittade den på loppis, men har tyvärr ingen bild av den. Den kostade hela 4 €, vilket är ganska dyrt för en loppis-mugg. Men jag köpte den ändå. Dels för att jag verkligen tyckte om den och tänkte att en fin mugg på jobbet gör dagen lite roligare (lyckades alltså inte idag) och dels för att jag har för mig att den ska vara designad eller nåt. Ja, allt är väl designat på nåt sätt, ja förutom hundskit och sånt kanske, men om man ser när vår vovve bajsar så ser det nog ibland ut som ett konststycke det också. För att återgå till ämnet... min mugg.
Det fanns två på loppiset, en vit och en svart. Den vita hade en änglavinge istället för ett öra och den svarta hade en fladdermusvinge istället för öra. Gissa vilken jag tog?

Orkar iaf inte visa nåt foto på muggen åt er, men om nån känner igen beskrivningen och kan tipsa mig om tillverkaren så hade det varit kul. Jag vill ju veta om jag fyndat eller ej. Om jag inte minns helt fel har jag sett bilder på dessa muggar på typ nån blogg för ett år sen. Tror det är svensk tillverkning. En liten ledtråd kan vara att det står "SR" i botten på muggen.

Har kikat in på flera andra bloggar under dagens kaffepauser och matpauser (...). Jag undrar lite varför inte JAG kan vara nån jätteberömdis-bloggare som får nomineringar och masa cääsh tack vare att folk vill göra reklam på min blogg. Men om man vill bli blogg-kändis så måste man väl nog vara lite mer konsekvent än jag är. Kanske hålla sig till nåt skilt tema, typ inredning, mode eller snoriga ungar. Tyvärr är ju jag inte särskilt konsekvent av mig utan yrar om det mesta. Vilket ju inte är så lyckat då...

Men jag kan ju göra ett försök på att vara lite inredig. Vad tycks?

Jag pimpade om min jul-blomkorg. Tyckte det såg lite för juligt ut med granris, kottar och rosetter i den lilla korgen, men då jag plockade bort allt så såg den lite ledsen och tom ut. Funderade ett tag på vad jag kunde klämma in och valet föll på den lilla kitsch-vovven från loppis. Så nu har julkorgen blivit en hundkorg. Snyggt va?
Snart blir jag nog berömd.

Fast innan det händer får jag väl nog lov att försöka försörja mig på nåt annat sätt, dvs. back to work. Téet är slut, jag vill ha kaka och mitt rum luktar fisk.
(Enligt bantnings-dieten fick jag äta ångkokt fisk till lunch *urk* Det blev rökt sik istället, men nu osar kontoret p.g.a. kadavret i min roskis (=skräpkorg))

4 kommentarer:

Jojo sa...

hahaha, me like ;)
Jo, vet vilka muggar du menar, tittade på dem själv, länge, men de flyttade aldrig hem till mig.. Men hur kunde du ta bar den ena? Idioti?! Som att bar vilja se på helan och ignorera halvan.. Du kunde ju ha bytt dem enligt humör. Satt en varningsskylt på dörren, "Kolla muggen innan du yttrar ditt ärende.."

Men tror du har rätt, borde vara ngn form av design vara, du vet vad jag menar..

/J

MyzaaN sa...

Tror hon tackar :D & så lite så:D

Kamomilla sa...

Hejsan! Kul att du kikade in hos mig och lämnade en hälsning! Tack för det! :)

Sjabbig men chic sa...

Ja, jag vill också ha cash! Skulle ändå vara roligt att se en bild på den där koppen. Och, ja! Det blev snyggt med kitsch-vovven.

Kram Lisa