tisdag 12 januari 2010

Konstiga saker och konstiga världar

Är det faktiskt ingen som vet vad min lotusblomma ska föreställa? Ja, förutom just en lotusblomma då...
Jag har fått ett förslag på att den kanske ska användas som just ljusstake. Men för att kunna trä ett blockljus på den pinnen så måste man nog förborra ljuset först. Pinnen som sticker upp i mitten på blomman är 6 cm lång och nästan en halv cm grov i nedre ändan. Jag skulle då inte vilja vara det ljus som fick den pinnen uppträdd i baken!
Nå, just ny fyller den i alla fall sin funktion som dekorativ mackapär i vårt sovrum.

Och så byter jag ämne totalt. I mars, närmare bestämt 12 mars (enligt IMDB) så kommer nåt som jag verkligen ser fram emot och väntar på.


Filmen Alice in Wonderland, av Tim Burton! Alla hans filmer är väl inte sådär jättebra, tyckte t.ex. inte särskilt mycket om Kalle och chokladfabriken, men överlag så är dom ju nog väldigt bra. The Nightmare Before Christmas och Beetle Juice är några gamla favoriter.
Då vi var och tittade på Avatar (kan verkligen rekommendera den filmen) så visade dom en trailer från Alice i underlandet, som var i 3D. Hoppas verkligen att man kan se hela filmen i 3D sen, då den kommer på bio. Det kostar ju visserligen lite mer att se på en sån film, men det kan jag gladeligen betala, för det är ju nog nåt lite extra med 3D-film. Annars kan man ju bara titta på filmen hemma sen, hos nånmed jättemaffig tv och bra hemmabiosystem.
Ja... så var det ju detdär med popcornen också, finns inget godare än bio-popcorn!

Varför kan inte jag också få åka till nån annan värld? Typ Pandora och bli en sån blå alien? Underlandet vet jag inte riktigt om jag vill åka till, det verka lite för knäpp, men kanske på en kort semester. Weekendresa typ?

3 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Nej men vad knepigt med den där lotusblomma. Men kan du verkligen inte trycka ner ljuset på pinnen. Om du tar en hammare och drämmer till kanske?
Appropå sagovärldar. Harry Potters verkar kanon tycker jag;)

Kramis Lisa

olivia sa...

jepp + verkar som en bra film det där =)

Maria sa...

I LÖÖVE Burton! Spelar ingen roll om själva handlingen är så där, bilderna i alltid fantastiska! Nightmare before christmas är ett måste inför varje jul :)

Längtar till Alcie har premiär, jag hoppas med den kommer i 3D men min man mådde illa av glasögonen.. får väl se den med nån annan om han ska vara så glürpig..

KRAM!!!1