fredag 8 januari 2010

-29

Så kallt var det hos oss imorse. Eller ja, inte riktigt hemma hos oss, men typ i vår kommun. I alla fall visade termometern i bilen på -29 då vi körde till jobbet imorse. Usch å fy.
Nå, det var ju jag själv som sade att hellre kallt och snö över jul och nyår, än varmt och slaskigt.

Egentligen har jag väl inte så mycket emot att det är så himla kallt. Det är ju varmt inne. Men jag tycker synd om Korven. Han vill inte gå ut alls, det är ju så kallt om tassarna. Och hur ska man kissa och bajsa då? På vardagsrumsmattan? Nä tack, det vill jag inte.
HE-Man skulle gå ut med Korven igår, men fastän Korven hade sin fina kroppstrumpa på (egenhändigt tillverkad av mig av en gammal, knallröd halsduk) så ville han inte gå mer än 10 meter från trappan. Då kommer det inte nåt bajs, kan jag säga. Så Korven hade nog sjuk mage igår. På kvällen var han väldigt missnöjd, så då fick jag gräva fram hans nödlösnings-tossor. Några tygbitar som jag klippt ur HE-Mans en gammal tröja som jag snörpte på de små Korv-tassarna med några gummiband. Det ser lite lustigt ut, och vovven går nog och sprätter lite extra med tassarna, men han går ut! Problemet löst alltså!

Före julen deklarerade jag ju att jag tacksamt tar emot julklappsförsändningar, men jag hade ju verkligen inte trott att jag faktiskt också skulle få nåt! Ja, först fick jag ett julkort av Vero (eller det kanske egentligen kom från hennes affär Pysselgrottan, där jag handlat tidigare i år) och sen fick jag en riktig julklapp av Cinna O i Sparvboet. Visserligen kom den ju först efter jul, men det är ju sak samma.
På grund av min allmänna slöhet, som nämnts i tidigare inlägg, har jag tyvärr inte orkat ta nån bild av julklappen. Men jag hittade en bild i Cinnas webshop, så den "knycker" jag, så jag har nåt att visa.
Väldigt snyggt va?
Har lagt in en länk till webshopen (också den heter Sparvboet) i högra sidospalten, kika gärna in där!

2 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Hej
Usch vad kallt. Vi hade -12 det räcker.
Välkommen in till mig. Har en liten utlottning
Trevlig helg
Kram

Vero sa...

Fy så kallt. Jag som tyckte vi hade kallt och som hade -25 häromdagen. Men nu snöar det igen här. Har gjort så varje dag sedan innan jul. Men jag säger samma sak, hellre kallt och vitt än blött och slaskigt.

Vilken fin julklapp.

Önskar dig en fin dag!