onsdag 21 januari 2009

Ska försöka hålla mig kort.... Tävlingar och Barbie

Det blir (nästan) alltid så himla långt när jag skriver. Men när jag kommer igång så är det så svårt att sluta. Orkar nån läsa så långa inlägg?
I och för sig är jag ju inte så säker på att nån läser nåt över huvud taget, annat än de två trotjänarna då förstås (varav den ena lyst med sin frånvaro under en lite längre period (relativt sett, alltså)).
Ja... Men hursomhelst, min "Unika Besökare"-räknare ligger ju i alla fall på 52 personer :D Det var kul. Måste ju räkna bort två stycken då, som är jag själv som varit inne på sidan från två olika datorer. Men 50 stycken olika besökare på cirkus en vecka. Inte så illa pinkat! :D Hoppas det blir fler.

Jag hade faktiskt nåt jag vill säga också, en "point" s.a.s. Så, pointen med mitt inlägg, eller kanske "orsaken" passar bättre..? Orsaken till dagens inlägg var en liten updatering på Barbie-fronten samt ämnet "tävlingar".

Måste ju dra ut på spänningen lite, så jag börjar med tävlingarna...
Det är så roligt med tävlingar! Dels kan man ju vinna nåt kul men det är ju också givande på så sätt att jag får en massa "gratis"-bilder som jag får pynta bloggen med. Ser så fint och tjusigt, och framför allt färggrannt, ut när hela halva högerspalten är full med alla bildlänkar. Så fastän jag inte vinner nåt i en enda tväling (fast nån liten vinst skulle ju var kul...) så vill jag tacka alla tävlingsfixare för att dom förgyller min vardag och min blogg-layout!

Tack, tack!

Sen så ber jag att få meddela att i.o.m. öppnandet av min alldeles förträffliga blogg, om jag får säga det själv (men det får man ju inte, usch så fult och vulgärt att skryta så!), så tänker jag ordna en tävling själv. Om nån läst mitt allra första inlägg så ser ni att själva tävlandet var en stor orsak till att jag började blogga ö.h.t. Kan ju dock inte bara hålla på att snylta på andra, så lite får man ju bjuda tillbaka själv (i.o.f.s. är det ju inte jag som sponsrar priset... men ändå...).

Så, nu utlovar jag , på heder och samvete, att jag ska ordna en invignings-utlottning, sponsrad av web-butiken Padfoot. Exakt när utlottningen kommer att vara vet jag inte. Padfoot måste data-trixa lite först. Men det blir rätt snart tror jag... Håll era fyrkantiga ögon öppna!

***

Japp, då får vi fortsätta med Barbie-projektet. Ska inte skriva destu mera om den f.d. Barbien. Men en liten bild kan jag visa er.

Såhär ser Barbie ut från och med igår kväll. Har besprutat henna med lite limpistols-lim. Måste säga att när jag köpte dockan på loppis så hade jag tre dockor allt som allt att välja mellan. Försökte välja dock på basis av vilken som bäst passade mina behov samt den som var fulaste, eftersom jag tänkte döda henne. Valet föll på fröken till höger. Men... hon var nog inte det bästa alternativet i alla fall. Såg ju att hon hade ledade armar och ben, som inte gör mig nåt, eftersom jag rivit bort dom. Men hon var ledad i midjan också, vilket jag inte märkt tidigare.

Det var inte fullt så bra... Men med lite lim fixade jag det också. Vad ska jag göra med Barbie härnäst... Ni får vänta och se ;)

5 kommentarer:

Jojo sa...

Ahaaa, blir det ngt provdockerelaterat?!?!

Fröken Eko sa...

Vi får se....

Cantina sa...

Hej hopp! Kikade in och såg att du länkat till min tävling. Hittar dig dock inte bland kommentarerna! Har du missat det (eller har jag?)?

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Va kul att du kikade in hos mig på Peppar & Vanilj. Hoppas att du kommer tillbaka :)

Jag önskar dig lycka till i tävlingen ♥

K R A M // T i n a

Vero sa...

Spännande. Väntar på din utlottning... Alltid spännande med tävling. JAG ÄLSKAR TÄVLINGAR och det kan jag se att du ocskå gör.

Gillar din blogg!