fredag 16 januari 2009

Aj Löv tävlingar!

Men OhMeGee (som dom säger på neopets), vad många tävlingar det finns ute på bloggarna!

Man blir riktigt översvämmad! Scrolla ner till inlägg nr 1 så ser ni att jag har ett litet dilemma nu. Hur täcks jag (vad heter det på "fin" svenska och har jag stavat rätt?) delta i allihopa???
De flesta tävlingar så vill ju att man ska länka till deras sida med bild också, då kommer ju snart hela min sida vara full med en massa bild-länkar, så alla ser vilken liten snyltgäst jag är!!! *oh shit*

Men jag tycker om tävlingar! Jag vill vara med! Jag kanske vinner nåt juh...

Fast för rättvisans skull så kan jag väl lova att jag ska ha tävling själv också, såsmåningom. Typ när jag har 1000 besökare. Är ju inte så stor vits att ha tävling med Miita som enda person i hela världen som läser vad jag knapprar ihop. Då kan jag ju ge stuffset direkt till Dig! Vill du ha???

Nå, men om jag får 1000 besökare så har jag tävling. Men det beror lite på. Ska jag räkna med 1000 besök jämt? Då kommer ju jag själv att stå för typ 546 av dom besöken, eftersom jag måste kolla att sidan är OK varje gång jag uppdaterar den. Eller ska jag räkna med 1000 unika besökare istället? Eller ska jag vara riktigt självsäker och införa prenumerationsmöjlighet på inläggen och sätta tävlingsgränsen till X antal prenumeranter?

Kanske prenumerant-alternativet är bäst, för 1000 besökare kan ju också vara 1000 engångsföreteelser, så då sitter vi ensamma där igen, Miita och jag. Men prenumerationer vågar jag nog ännu inte erbjuda. Får se hur det blir...

4 kommentarer:

Jojo sa...

Kör du tusen vanliga besökare så känns det roligare.

Det sporrar ju lite mera så, då det känns som mera!

Ju mera du länkar in dig hos andra och deras tävlingar destu mera hittar andra dig och det betyder att du snabbare kommmer upp till tusen, u know?!?!?!?!

Jojo sa...

Alla vill ju att man ska delta i deras tävlingar så det ska du inte ta som snyltning inte.

De får ju via dig mera besökare då också..

Jojo sa...

Kolla in Ranas sida via mig, kanske nåt du gillar?!

Joella sa...

pahaha din ekotönt :P
ja vill å ha saker å vill delta i tävlingar, men ja vil ju int delta ifall man aldri vinner :P