måndag 25 maj 2009

Dansbandsmusik borde förbjudas!

Jag tycker att det borde vara en mänsklig rättighet att få slippa höra dansbandsmusik!

Ni vet... det har ju varit diskussioner i media om musiktortyr på Guantanamo och mänskliga rättigheter och sånt. Men ärligt talat så tycker jag nog att en dansbandslåt är helt klart jämförbart med 24 timmar av Brittney Spears på våldsam volym (eller vad de nu använt sig av för musik) och därför borde all dansbandsmusik förbjudas!

Vi har väldigt tunna väggar här på mitt jobb och det i kombination med att radiokanalen "dödligt medelålders" spelas i högtalarsystemet i de flesta arbetsrum gör så att jag blir mer eller mindre dansbandsmobbad de flesta arbetsdagar.
I vanliga fall så brukar grannrummen inte ha på så hög volym (jag har stängt av högtalarsystemet helt och hållet i mitt rum) så jag brukar inte störas av musiken. Men idag så är det tydligen nån som rockar loss i grannrummet. Tanten bredvid har nog vridit upp volymen och festar loss med dansbansklassiker. Hon tog till och med i så hårt att jag hörde för en stund sen hur hon började sjunga med.

*gud hjälpe mig* (ska jag säga som inte ens är kristen, men man blir ju desperat)

Men hursomhelst...

Jag tycker att mitt jobb är så trist och lågavlönat = skit redan som det är, snälla... det behöver inte göras värre med att grannarna spelar fruktansvärd dansbandsmusik och plågar mig ytterligare. Fast ärligt talat så vet jag inte ens om det var dansbandsmusik, det kan lika bra ha varit en gammal Abba-låt från nittonhundra-stenåldern eller nåt sånt. Och missförstå mig rätt nu, Abba har många väldigt bra låtar, men dethär var en sån som inte var bra. Too dansbandig for my taste.

Och nu kommer det Tina Turner också.

Nej hjälp mig nån! Snälla!!!!!!!


(p.s. förbjud schlagerfestivalen också, while your at it...)

3 kommentarer:

segsliten sa...

♪♫♪ Jag vill vara din Margareta, bara vara din ska du veta, står här vid din dörr...♫♪♫

Apropå vår tidigare bloggmusikmobbing.

Det är nog den enda dansbandslåten jag kommer ihåg nått av, men det har med att jag sjöng den för att reta gallfeber på en Margareta.

Fast hörru, Tina Turner är ju inte dansbandsmusik. Man kan tycka vad man vill om henne, men inte är det dansband.

Tesstamente sa...

Hhehe, jag lider med dig!

Jenny sa...

Halloj!
Håll i dig, vet du vem jag lyssnar på och som jag har fått min 7 åriga bonusdotter Tindra till att gilla oxå?? Kari Tapio (du bor väl i Finland o bör veta vem han är, är han inte typ Christer Sjögren fast på finska)!!! Vi kör hans låtar i bilen på hög volym, hahahaha!

Sambon är inte lika förtjust kan jag säga*fniss*

Kan nämna att Tindra annars har en väldigt bred musiksmak trots sin låga ålder, en annan av hennes favoriter är Rammstein!!

Kram Jenny