tisdag 12 maj 2009

Att orka...

Jag gjorde en liten investering i min slöhet igår. Jag köpte inte en ny solstol, men det blev ett nytt överdrag till den gamla Baden Baden stolen. Men så bra var investeringen i slöhet att jag var för slö för att gå ut och använda mig av stolen.

Ett litet bakslag där alltså.

Varför måste man vara så slö ibland? Känns just nu som att jag inte har den minsta ork. Min kropp är som en säck med potatis, den bara rasar ihop till en hög här på stolen.
Men jag tror jag vet vari felet ligger... och som vanligt skyller jag på mitt tråkiga jobb. Jobbet är så tråkigt att jag blir totalt orkeslös och slö.

Och eftersom jag är så utsugen på allt som heter nergi för tillfället så har jag tänk låter ER göra jobbet en stund nu.
Jag har nämligen lite planer på gång *gnider geniknölarna*

Det var ju titidgare tal om en tävling och så, och allvarligt talat så är det faktiskt på gång. Till och med två tävlingar faktiskt! Men eftersom orkeslösheten drabbar mig lite nu som då (och tävlings-centralen har tyvärr varit hårt drabbad här) så har det liksom inte kommit nåt längre än till "på gång".

Därför tänkte jag dra igång en "tävling-i-väntan-på-tävlingen"-tävling.

Det låter väl bra va?

Men först måste jag gå inmundiga lite koffein för att få igång orken igen så jag klarar av att dra igång mini-tävling nr 2.

Kommer tillbaka för uppdateringar om ca en halvtimme.

1 kommentar:

Helena sa...

Jobbigt att känna sig så orkeslös, jag är där också men antar att det beror på att jag inte har sovit mer än 3 timmar i sträck sen den 30/12 när min lila pojk kom! Zzzzz. Ska bli spännande med tävling!!! Kram Helena