måndag 18 maj 2009

Spänningen stiger

Idag så ska jag meddela vem som vinner korv-tävlingen!

Jag har ett möte nu på morgonen och efter det ska jag maila alla bidrag till HE-Man som får bestämma vem som vinner. Och då kan det gå hursomhelst, för det kan vara verkligen knepigt att förstå hur dendär HE-Man tänker.

Men mot eftermiddan så borde han väl ha funderat klart, så då ska jag publicera alla tävlingsbidragen och också meddela vem som vunnit.

***

HE-Man och jag hade "födelsedag" i lördast, vi firade alltså 7 år tillsammans. Det är rätt så länge det... tänk att jag faktiskt stått ut med HE-man i hela sju år. Och att han stått ut med mig!
Förra året när vi firade 6 år ihop så kläckte HE-man ur sig en så otroligt romantisk kommentar:

"Det känns som ett enda långt nödår!"

*Hmmm* Hur ska man ta det då?

Men han hade lärt sig sen förra året, så han bjöd på lite mer genomtänkta utlägg denhär gången. Han tog nog riktigt i från tårna för att kompensera sitt gamla klavertramp, tror jag.
I år kom det nåt i stil med:

"Och vilken underbar tid det har varit!"

En smärre förbättring alltså.

Och födelsedagsfirandet har varit orsaken till min minskade blogg-aktivitet i helgen. För i fredagst så måste jag handla skor och sånt, så då åkte vi in till stan och införskaffade de nödvändigheterna som behövdes. Och på lördagen åkte vi in till stan, igen, men då i något andra ärenden. Vi gick på restaurang och lite sånt.
Detdär "lite sånt" betalade sig vackert tillbaka på söndagen, när jag låg som en död kråka halva dagen. Men... kvällen avslutades med korvgrillning på skären, så dan var inte helt bortkastad ändå.

4 kommentarer:

Jojo sa...

Helt BEDÅRANDE alltså..

J

Helena sa...

Hej! Ska bli spännande att se vem som vinner, själv har jag tyvärr inte haft tid att skapa någon spännande korvbild, är tyvärr inte så värst kreativ när det gäller sånt! Ha en bra dag! Kram Helena

evamar - tävlingsblogg sa...

Gaaaah. Jag har ju GLÖMT och bilden ligger hemma och är halvfärdig! Nu är jag vid fel dator hela veckan, så du får utse en annan värdig vinnare.

carola sa...

va kul att du hittat till min tävling...är några timmar kvar:)

Din misse påminner om min lilla mimmi..
kram och ha en bra måndag