torsdag 28 maj 2009

Fullt upptagen

Ja... jag har så mycket att göra för tillfället.

Jag har nämligen gått och blivit fullt och totalt beroende av det nya spelet jag börjat spela. Måste kika in en gång i halvtimmen, minst, för att se om min "gubbe" (som ju egentligen är en tant då) återfått sin styrka, så vi kan gå ut och göra fler uppdrag.
Sen måste jag spela nåt litet spel emellanåt, så jag tjänat lite pengar. Planen är att jag ska köpa ett husdjur åt min spel-tant, men såna kostar ju. Så då måste man tjäna in lite cash först.

Har många gånger funderat på att det skulle vara rätt så kul att testa på World of Warcraft också. Men jag misstänker att jag skulle bli helt besatt och sitta klistrad framför datorn i tid och otid, så HE-man skulle få bända bort mig från tangenbordet med en kofot så att jag ska komma ihåg att gå äta lite emellanåt också.
Det brukar gå så när jag börjar spela dataspel. Eller egentligen så brukar jg väl inte spela så mycket DATAspel, utan mer Playstation. Men fördelen med spelen på Playstation är ju att de faktiskt tar slut nån gång också. Förr eller senare så spelar man väl klart spelet och då är det slut. Men WoW så fortsätter väl i all evighet, vad jag har förstått. Så det skulle vara lite av ett risktagande att pröva på.
Dessutom kostar det ju också.

Men.... jag kanske kunde få ta mammas gamla WoW-spel, så har jag ju en början i alla fall.

Nä, kanske det är bäst att jag hålls borta från detdär. Playstationen har inte heller blivit ordentligt uppackad efter de senaste flyttarna (eller egentligen så har jag inte orkat koppla i den ännu bara) dessutom så har jag inte riktigt haft tid att spela under de senaste åren. Det tar för mycket tid helt enkelt, så jag har inte ens vågat börja.

Skulle ha känts lite snopet om jag t.ex. inte hunnit bli klar från skolan i tid, för att slutarbetet blev försenat p.g.a. Playstation-spelande...

Men nu börjar jag ha lite mer tid över. Och sommarnätterna är ju långa och ljusa... *hmmm*

6 kommentarer:

Myra sa...

Pinsamt men sant så är jag precis likadan. Börjar jag spela något så tar det över helt och hållet. Jag MÅSTE spela, och disken kan vänta. Jag MÅSTE spela, och hundpromenaden kan tas lite senare. Ja, du ser. Därför har jag fått sätta förbud. Åt mig själv. :D

paula sa...

hej vad roligt att du vill vara med i min tävling
ha det bra
kramiz

paula sa...

glömde du har två lotter förljer du min blogg får du tre lotter och chans till halsbandet oxå
kramiz

Barnens Hjältar sa...

Vad kul att du vill vara med :-)
Hoppas du haft en fin dag!

Gäst sa...

Tack själv=)

åsa - hello sugar! sa...

jag har hört att wow är lite smått beroendeframkallande. har aldrig spelat det själv. har faktiskt inte spelat varken dataspel eller tvspel på länge men jag vet att när jag väl börjar kan jag inte sluta. :)