onsdag 6 maj 2009

Hej!

Kanske ni har märkt att jag lever???

Har suttit och uppdaterat tävlings-spalten ett tag nu. Så det börjar röra på sig i dammhögarna hos Fröken Eko. Det har blivit lite dammigt under tiden jag varit borta (Åtminstone där hemma, HE-Man har inte städat alls! Men å andra sidan har han renoverat betydligt flitigare...)

Men jag kan i alla fall meddela att jag och Mamma inte hade livet av varandra under resan. Tvärtom gick det hela förvånansvart smidigt (om man räknar bort tågresan då vi köpt för lite biljetter).

Solen sken som bara den och det har varit fullt sommarväder i Ungern. Fröken Eko, normalt i blekvit/grisrosa nyans har nu blivit lite mer mörkrosa på hals och ansikte. Jag och lillebror åkte trampbåt (en väldigt bångstyrig sådan) på en liten sjö och jag hade glömt att smörja in mig med sololja... typiskt.

Har massa bilder att visa, både från resan och från hemmafronten. Men jag orkar inte göra nåt åt det nu. jag har inte riktigt kommit ur mitt semester-mode och in i vardags-mode igen. Jag vill inte heller.

Kan man inte få ta lite mer semester?
Varför har jag ingen klon som kan jobba åt mig och ta klagomål från sura gnäll-panschisar istället för mig?
Varför får inte jag sitte på torget i Njiredjhaasa (Nyíregyháza) och dricka öl som lillebror garanterat gör nu???
Varför är livet så orättvist?
Varför suger mitt jobb?

Äh... nu orkar jag inte mer. Jag går på kaffepaus.

Over and out!

6 kommentarer:

Marias Stil sa...

Hänger med dig på paus om ett tag! Synd att du fick återvända till så kasst väder här i Sverige :(

Lilla huset på prärien sa...

Men du... måste vara toppen att kunna blogga från jobbet eller? Hos oss har de en sådan där "Storebror ser dig" skylt i varje rum. Nja, inte riktigt kanske men vi får inte gå in på vissa sidor på webben faktiskt!

:(

Millan sa...

Det är helt okej att du länkar med tävlings-bilden i högra spalten! Lycka till, vinnaren presenteras på fredag! Ha det jättebra!!
Millan

FURNISH.etc sa...

Vad kul att du är med o tävlar på min blogg! Självklart får du två röster för att du la in tävlingbanners på sidan av din blogg ;) Lycka till!

evamar - tävlingsblogg sa...

Välkommen tillbaka till bloggvärlden! Skönt att höra att alla överlevde resandet.

Anonym sa...

Vad trevlig att du deltar i tävlingen, tack så mkt :)Http://lizardqueen.blogg.se