söndag 10 maj 2009

Bilduppdatering

Här kommer några bilder som HE-Man tagit av vårt nya sovrum.

Det blev ljusa väggar och tak med mörka trälister. Golvet är billighets-laminat från Ikea med BB-kvalitét (Billigt och Bra). Jag var ju ute efter en lite orientalisk/indisk stil på det hela och i sån inredning är det ju rätt vanligt att man hänger orientaliska mattor på väggarna. Eftersom jag inte råkar äga en sån matta och min plånbok inte riktigt tillåter ett sånt inköp, så fuskade vi lite och la upp ett par våder tapet + en bårdkant istället. Meningen är att det ska påminna om orientaliska mattor på väggarna.

Vi har tapet på båda sidorna om fönstret. I rummets andra sida är det meningen att vi ska ha "läshörna". Där ser det ut såhär:

På denhär bilden ser man också den "orientaliska" mattan (inköpt på Ikea för billig peng, alltså inte de handknutna varianterna, dehär är väl inte handgjorda i större utsträckning än att det är nån som tryckt på en knapp, med sin hand...) som inte kom med på förra bilden.

Det är meningen att jag ska hänga upp en gardinstång och gardiner också, i nåt skede. Det ska bli en låg bokhylla också vid läshörnan, ett litet bord och så ska vi lägga in en kamin också. Sen är ju inte sänglampan riktigt av det allra senaste snitten vad gäller trender... vi märkte också att de gamla sängborden inte passar in här, så där blir det frågan om lite nyinförskaffningar också.

Nån som tycker att de har lite för mycket pengar och vill sponsra våra inköp kanske??? Anmäl er genom att lämna en kommentar med kontaktuppgifter och vilken summa ni vill donera så återkommer jag med kontonummer!

Har, för övrigt, varit på morsdagsturné och hälsat på diverse mammor och kom hem för ca 1½ timme sen. Kunde ju hänga upp gardinstången + gardinerna nu, men ärligt talat har jag inte det minsta lust. Jag ska laga popcorn och se på olaglig film istället (<- var snäll och skvallra inte).

8 kommentarer:

Malin sa...

åh, det ser jättemysigt ut :D

Carro sa...

Mysiga bilder. =)

Tyvärr var det inte du som vann tävlingen.
Men fortsätt läsa min blogg. =)

Inas sa...

Hej Du!

Det blev ju riktigt bra det där... Ja, jag ska då inte skvallra. Ha en trevlig vecka goa kramar Ina

FURNISH.etc sa...

Så mysigt det ser ut att vara! fina färger!

Nu finns en ny tävling ute på min blogg, där du kan vinna en snygg väska, välj mellan ca 40 olika, pick your favorite! ;)

segsliten sa...

Vad fint det blev! Jag är riktigt imponerad av er insats.
kram ☺

moonzanna sa...

ja men visst är det trist när de där jävla reklamerna kommer hela tiden. Det är som om dom tror man är dum i huvudet tycker jag det verkar som

Myra sa...

Jag tankte annars att om jag lamnar ut mitt kontonummer har sa kan man satta in direkt dar i stleet. Du har for sjutton redan sa himla fint i ditt sovrum!

Deal!? ;)

Hittade precis hit, f'resten. Kanske skulle presentera sig.
Hej, Myra har. :D

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Så trivelig soverom :)
Ønsker deg en flott uke!
Hilsen Linda