tisdag 7 april 2009

Vad har jag gjort????

Tyckte jag var så smart igår som la in min fina No-comment-gubbe-funktion. Men... var det så smart egentligen?

Titta bara på dethär:

Nån har gett mig en surgubbe!!!
Det var ju inte kul juh! Meningen var ju att folk skulle ge surgubbar om jag skriver nåt ledsamt typ "Stackars dig *snyft*" men jag vill väl inte ha surgubbar på vanliga inlägg va? Så dåligt var det väl inte?

Vem är det som gett mig en surgubbe?? Stig fram och erkänn!

Min idé var alltås inte så genomtänkt. Om jag har ett sånt alternativ så kan ju faktiskt vem som helst komma in och surgubbe-bomba mig. Att få glada gubbar är ju bara positivt, men att få en omotiverad surgubbe var ju trist.
Vill jag att folk ska kunna ge mig omotiverade surgubbar?

Kanske jag borde ändra på gubbarna?

Detdär ser väl bättre ut va? Idel glada gubbar. Vad jag än gör så blir det bra, precis som det ska vara!

Men... tänk om jag faktiskt skriver nåt väldigt ledsamt då. T.ex. att jag låste ut mig när jag var ute med hunden på morgonkiss och bara var iklädd pyjamasen och vinterjacka (som faktiskt hänt), då skulle det ju inte vara så kul om ni satt där och flinade åt mig.

Så jag antar att det finns en viss användning för den sura gubben också. Om det kommer surpuppor hit då, som inte tycker om vad jag skriver, så måste jag väl tåla det då. (om jag bara visste vem det var då, så kunde jag hälsa på och sura hos dem som hämnd!)
Nå... kanske personen ifråga tyckte att det var dåligt med gubbar för att den trodde att den inte skulle få skriva roliga kommentarer mer istället?

Ett annat blogg-beslut som jag funderat över är detdär med att lägga in följa-bloggen-funktionen. När jag först la in den var väl allt OK. Men dom ändrade på den för ett tag sen, så nu är det en jättestor ruta som ska fyllas upp (är det tänkt) med folk som vill läsa om vad jag sysslar med. Men har ni sett hur tom den är???

Är det egentligen nån slags elit-funktion som vanliga småbloggare som jag inte ska få tal del av? Har ni sett hur hånfullt och tomt den gapar mot mig?

Problemet i sig är väl egentligen inte antalet följare, för min del hade en räckt (eller kanske typ hundratusen), utan det att man förväntas ha minst 20 st för att egentligen räknas alls och fylla upp rutan normalt. Tycker dom som ändrade om denhär grunkan att vilken bloggare som helst nog har minst 20 följare va? Vad säger det om mig då? Får jag inte var med längre?
Äh, skit i det egentligen. Det är deras fel som gör för stora rutor tycker jag.

Fast iofs så kan jag ju göra såhär också:

Mycket bättre!

8 kommentarer:

Vero sa...

Hahaha... Ja, men jag ligger ju där i din "följa bloggen" ruta... OCh jag kryssade i en mycket glad gubbe nu för det här var ett roligt inlägg hörru... flinar fortfarande.

Kör på, kommer det surgubbar in så låt dem vara. Hehe...

Ha en fin dag och hoppas på fler gladagubbar nu då... hehe...

Tror du på allvar någon kommer erkänna att de satte en surgubbe? Tror inte jag... hehe

Marias Stil sa...

Hahaha, alltså du är för knäpp!!! Jag har ju min Gäsp och har fått den ikryssad ett par gånger, första gången kände jag som du och då sa min man att då får jag ju ta bort den ju! Men hur kul är det?? Du kommer över det och det kan ju faktiskt varit nån som tryckt fel! Eller din man som fular dig.

Håller med dig om den där rutan med bloggvänner, jag har... en kanske? Inte en chans att man lägger upp den! Kan jag kanske få låna din hemmagjorda??

Kram

segsliten sa...

Jag har dig i min sidmeny och följer därför slaviskt alla dina inlägg. :D

Tesstamente sa...

Haha, vilket UNDERBART inlägg!!

Men ok, jag erkänner, jag kan ha gett dig surgubben.. av misstag förstås..harkel!

Imorgon kör jag en tävling för att fira 3 månader av Tesstamentet och för att tacka för alla goa kommentarer och visat intresse. Hoppas du deltar:-)

RANA sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
RANA sa...

Hörru du, den där ganska tomma rutan med följare kompenseras ju av att de som faktiskt finns där är så ENASTÅENDE LÄCKRA!!!

Lilla huset på prärien sa...

Halloj sköna-höna!

Jag tycker inte du behöver fundera så mycket som skriver så attans roligt. Det finns väl ingen som inte tycker om det. Du får glad-gubbe av mig idag som vanligt *skrattar*

GLAD PÅSK!

Tjing, tjing

Joella sa...

men ÅÅÅÅH!!!!
så dum så dum så DUM du e!!
Surgubbar? NÄÄ!!!
Din man som fular dej? NÄÄ!!!

DIN SURTANT TILL SYSTER SOM FULAR DEJ? JAAA! :P

klart ja måsta tryck dit en surgubbe då man kuna göra de!
hahahahahaaaa!
dessutom skrev du ju bara om sura gubbar i ditt inlägg, å de e ju surt! ska ja lägg en glad gubbe på en text som handlar om surgubbar?
exakt de, NEJ!

Alltså bliev de en surgubbe, eller förlåt, en SURTANT :D :D