fredag 3 april 2009

Fotouppdatering

Nåja... nu är jag hemma och har tillgång till telefonkabeln. Så nu kommer bilden jag skulle visa tidigare.

Nåja... nog tror vi väl att äppelträdet lever än va? Annars hade det väl inte kommit knoppar på det?

Ska visa lite mer bilder på samma gång jag håller på.

Dethär paketet fick jag på posten idag. Rätt så mycket frimärken va??? Tror inte jag har fått ett så frimärkrat paket nån gång förr. Men det var fina frimärken, choklad...När jag skulle fota så ville Dunnzen absolut och prompt var med.
Så här kommer en bild på Dunnzen också. Kanske det syns hur otålig han är? Han hade absolut inte tid att sitta still utan försökte hela tiden maska iväg närmare kamerna. Som att jag inte märkte nåt...
Och tänk vad bra att han låg där, korvhunden, för nu får ni samtidigt en uppfattning om ungefär hur stort paketet var. Dvs. ungefär lika stort som en korv.

Det som fanns i paketet var dehär tre krukorna

Dom har jag vunnit i Annelie Christophs tävling för några veckor sen. Måste säga att det var precis exakt det jag behövde! Köpte lite kruknarcisser idag, som passade riktigt bra i den mindre krukan. De två större har jag diverse småprylar i.
Jag sa till HE-Man så sent som denhär veckan att vi borde skaffa några fina skålar eller lådor att förvara alla småsaker i, som annars ligger löst (och fult!) på våra öppna hyllor i köket. Krukorna passad perfekt in i hyllorna och det ser sååå mycket finare ut med krukorna än högar med snörstumpar, HE-Mans tobakspaket, batterier, telefonladdare, tejp.... ja... ni fattar poängen?

Ja, ja... nu ska jag försöka få HE-Man att skura wc-byttan så att jag slipper. Jag tänkte gå ut och leka med Dunnzen på gården istället.

Visst är det härligt med jämnställdhet??

2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad skoj, grattis! Jättefina krukor, har inte sett dem förut.

kram

karola sa...

Så snygga krukor, grattis till fina vinsten!