måndag 6 april 2009

Nåja...

...nu känns det lite bättre.
Fick gå gorma av mig till en kollega. Och no worries! Jag gormade inte åt kollegan bokstavligen. Jag gormade om surgubben och kollegan gav goda råd. Så nu känns det lite mer hanterbart.

Jag måste få gorma av mig lite nu som då om jag blir arg. Är inte bra på att spara på sånt eller typ "räkna till tio". Det funkar nog inte på mig.
Tror jag skulle explodera som en överfull ballong till sist då.

Nå... i helgen så bestämde jag och HE-Man oss för att vara lite duktiga och röja på gården. Det finns massa ris och småträd som fallit i skogsbacken bakom huset. Så vi samlade ihop det och skulle elda upp det.
Men det blev så mycket ris att vi bestämde oss för att samla ihop det till en påskbrasa istället. Så på lördag ska vi ha får första, alldeles egna påskbrasa. HE-Man var lyrisk.

Men eftersom vi köpt grillkorv enkom för grillning på söndag eftermiddag så måste vi ju elda lite i alla fall. Jag plockade ihop lite stenar och tänkte bygga en eldstad av det, men tror ni mina stenar dög åt HE-Man?

Nej, nej, nej...

Dessutom hade han fått förstärkning av sin bror och båda två menade ju nog att mina stenar var alldeles för små för nåt sånt. Det skulle vara "riktiga" stenar. Så HE-Man började baxa fram några riktiga bumligar. Det blev nog mer ett torn än en eldstad. Men vi kunde iaf grilla korv och det är ju huvudsaken.

Här är en fin liten bild som HE-man tagit av mig, svågern + svågerns dotter och son runt torn-brasan. Eftersom jag, och alla i min närgivande omgivning, kunde riskera förföljelse och annat trevligt, ifall min identitet blev känd har jag valt att "anonymisera" mig lite. Passade på att göra de andra oigenkännliga (förhoppningsvis) också.

Så här är Fröken Eko & co, Simpson-style...

1 kommentar:

Jojo sa...

Nice rumpa, hehe..