onsdag 15 april 2009

Solen skiner!

Ja... solen skiner och här sitter man, inlåst på jobbet.

Hade mycket hellre varit hemma och gått långpromenad med Dunnzen eller spacklat sovrummet.

Sovrummet börjar vara fem före färdigt nu, faktiskt. De sista små gipsskive-bitarna blev skruvade på plats igår. Så det som nu återstår är att byta det sista fönstret (det är stort och så j*vla tungt att vi dragit oss för att ta itu med det), spackla och sen är det "bara" ytan kvar. Grundmålning, målning och tapetsering, laminatläggninge + lister.
Sen är det klart *tadaaa*

Men det fixar vi nog till helgen... visst??? *hmm*

Nå, allra senast tills jag kommit tillbaka från Ungern borde det nog vara klart.

HE-Man åker bort nästa vecka och är borta heeeeela veckan. Då tänkte jag att jag kunde försöka hinna med målning och tapetsering. Så får han lägga golv och spika upp lister när jag är i Ungern. Färdigt!
Så får vi äntligen flytta ut ur vår sovskrubb (som egentligen blivit rätt så hemtrevlig och mysig på sistone, kanske vi lämnar där?) och börja sova i en riktig säng för första gången sen oktober! *jippiiiiiii*

Ett extra plus kommer ju då att vara hur mycket nya kläder jag kommer att få. Eller nya och nya... nygamla kanske man borde säga.
Alla mina kläder har nämligen huserat i en stor pafflåda det senaste halvåret. Och hur ofta tror ni man orkar gräva sig längst ner till bottnen i lådan? Ungefär aldrig, kan jag säga.
Så när sovskrubben får förvandlas till klädkammare så kommer jag ju att ha hur mycket kläder som helst! Tänk att få välja och vraka bland de härligt noppiga och urtvättade tröjorna istället för att bara växla mellan de två-tre tröjor jag orkar använda nu. Vilken lyx!
Kanske jag till och med hittar några byxor också som är sådär passligt två-tre numror för små eftersom jag var runt 20 sist jag använde dom *aaaaah* ljuva tanke!

Det var alldeles för länge sedan jag använde denhär skjortan sist!

8 kommentarer:

Inas sa...

Hej Du!

Ja, det med kläder, renoveringar är inte det lättaste att kombinera i hop i bland. Vi har också haft en del kläder ner packade under tiden som vi renoverar, delkläder kommer jag nog aldrig i igen. Hoppas att ni får klart snart så att ni slipper sova i skrubben. Många goa kramar Ina

Marias Stil sa...

Det blir nästan som shopping, fast gratis! Lyx!

Lite bilder kanske..?

Kram

Jojo sa...

Men herregud! Är det här DIN tröja?

Sofia Werlin sa...

Ny tävling kommer förmodligen upp i helgen..

Kika in då igen:D

evamar - tävlingsblogg sa...

Eeeeländes eeelände. Eller kanske inte så eländigt. Jag skulle gå in och gratta dig till vinsten, men jag hann sjabbla bort sidan och har glömt vad och var du vann... Det var inte hos Toyota i alla fall! :)

Nånå, grattis till vinsten i alla fall! Det visar sig säkert vad det är!

Vero sa...

Hahaha... jag hittade en kartong igår med dotras kläder. I strl 62... Idag har hon 164, så det var ett tag sedan. Men det var kul att titta i och även där har kattvindens förråd nu snart blivit till garderob...

Ett sovrum nästintill klart på ovanvåningen och nu har maken börjat med det andra. Ljuvligt. Jag har satt upp att innan skolstarten till hösten skall övervåningen vara klar.

Du hör hur jag låter va? "jag har bestämt..." undrar vad maken tycker om det eftersom det är han som jobbar och sliter?

Ha en fin dag!

Daniel sa...

E 100 på att du kommer att hitta lyxiga klädfynd!

vårt lilla hus sa...

Va roligt att du vill vara med och tävla om den söta skålen från GreenGate hos mig!!!! Absolut, 3 lotter till dig =)

Kommer dessutom att tillföra en nyhet till tävlingen idag så här på slutttampen =)

Ha en fin dag! Kram H