torsdag 4 juni 2009

Jäkla fusk-te

Jag sitter och dricker te just nu. Det är nån smak i stil med "vilda bär" eller "skogsbär" eller nåt sånt. Det doftar alldeles supergott! Riktigt sött och fruktigt. Socker har jag lagt i också, så att det ska smaka lika gott som det doftar.

Men varför måste man bli så besviken varenda gång?
Det dumma teét smakar ju ingenting! Det bara doftar. Och vad är det för vits med det? God doft men ingen smak. Jag dricker väl det inte med näsan heller!

Jag känner mig riktigt lurad!

Och då har jag dessutom haft i påsen i säkert fyra-fem minuter, och ändå smakar det bara parfymerat pissvatten!

Egentligen har jag adrig riktigt förstått idén med frukt-teér. Varför ska man sitta och doppa nån liten påse i en kopp med varmvatten så att det börjar dofta frukt. Man kan ju lika bra dricka saft då, tycker jag. Det smakar ju nåt i alla fall.

Om du dricker svart te så då är det ju en skild sak, men fruk-teér... Nä...
Och själv sitter man här då och pimplar det svarta blasket. Eftersom det hör till att socialisera lite och gå på kaffepaus på jobbet, även om man inte dricker kaffe, så får man ju lov att dricka nåt annat då. Och då blir det just te. Men jag börjar vara trött på det. Svart te är ju bäst, det smakar ju nåt i alla fall, men man blir lite trött på det i längden. Frukt-teérna ser ju mycket bättre ut, men de smakar ju bara blask.

Kanske jag borde börja dricka saft istället. Men eftersom saften inte måste svalna först, och röras om i så sockret smälter osv. så går det ju för fort att dricka upp det, så sitter ma där med ett tomt glas när alla andra bara börjat smutta på sitt kaffe.
Fast... jag kunde ju kanske dricka saften med sugrör, ett väldigt smalt ett, då kanske det inte skulle ta slut så fort...

Får väl fråga mat-tanterna om dom kan lägga en burk med sugrör bredvid burken med skedar.
(Undra om man får komma med önskemål om färgen också??)

5 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Ha, ha, ha - du e rolig du! Första skrattet för dagen får du. Och jag håller med dig - tacka vet jag kaffe ;) Du får väl lägga dig i hårdträning! Kaffe med mycket socker och mjölk är kanske att föredra framför te då?!

Jojo sa...

Kör på silver te, du vet vatten, mjölk o socker =)
Te = snusk, som du sa, doftar ur gott, men smakar aldrig nåt, aldrig!

Kaffe = gudagott

Eller så prövar du pirkkas cauccinokakao påsar, de är mkt goda, tror tom du tycker det..

J

Vero sa...

Jag har hittat ett te som är alldeles underbart och det verkligen smakar hallon. Det kommer från... ähum... från.... ja, va 17, jag får väl meddela det senare när jag läst på påsen.

Ha en bra dag!

Myra sa...

Haha. Det gäller att hitta de RÄTTA teernam serru. Vart nu de finns...

Jag lever för tillfället på ett vitt te, som smakar granatäpple. Löjligt gott!

För kaffe. Nä fyyy. Det går bort helt!

:)

segsliten sa...

Fruktansvärt med fruktte! Te, ska vara te och inte frukt!
Jag dricker te varenda kväll, men jag dricker det nästan svart med en klick honung.
Kram ☺