fredag 19 juni 2009

Det kroppsliga miffot har en hatdag

Har lite av en hat-dag idag. Väldigt lägligt när det är meningen att det ska festats, firas och skrattas idag. Men det hjälps inte.

Egentligen började min hat-dag redan igår. Jag smet hem lite tidigare från jobbet, eftersom ju min semester börjar nu (jippiiii!) och tog ett varv genom stan. Hade lite ärenden att uträtta, bl.a. så var jag på jakt efter en ny BH.

Men herregud vad svårt det kan vara att hitta en bra BH. Det finns ju hundratals olika modeller och storlekar och färger, men tamefan att jag hittar nån som passar!!
Tänkte att jag skulle förska ta "experthjälp" den här gången och gick in till stans enda affär som är specialiserad på just underkläder. Tanten tittade bara en gång på mig och gissade direkt rätt på storlek (antar att detdär med att glo på folks bröst kan bli en yrkesskada det också) och plockade direkt fram det jag var ute efter. Men tyvärr, eftersom jag skulle ha en BH utan axelband så fanns det bara två att välja på (jaa... i hela jävla affären!) som var i den färgen jag ville ha.
Men... de passade perfekt. Dock var det ett litet problem, nämligen prislappen. Jag höll nästan på att få slaganfall i provbåset när jag såg att den jävla BH:n kostade 86 €!

Kan ni fatta det, 86 €!!!

Det är ju helt otroligt!
Och då var det inte ens nåt specielt märke eller nät, iaf inte nåt jag kände igen.

Fick ju (lite småskamset) ljuga till tanten och säga att det inte var precis det jag ville ha, och att det inte passade så bra. Jag visste ju att jag skulle slippa undan då, utan att behöva stå och förklara att jag sannerligen inte tänkte betala 86 € för en BH, eftersom jag visste att detdär var enda modellerna hon hade.
Så jag slapp undan med plånboken i behåll (om än inte stoltheten)!

Sen gick jag till säkert tre-fyra andra affärer efter det och gick igenom deras utbud, plockade på mig det som såg ut att passa och gick för att pröva.
Men inte en enda var bra!

Är det jag som är ett kroppsligt miffo? Eller varför hittar jag aldrig nån BH som passar?

Eller kan det vara så, som en kund i en av affärerna utbrast:
"Det måste ju vara karlar som designar dehär, för såhär ser ju ingen ut! Hur kan nån tro att dethär ska passa???"

Dock hittade jag, till sist, en som passade bra, efter att jag kom på att det ju faktiskt fanns EN affär i hela stan där de tydligen tycker att man ska se ut precis som jag. För där fick jag istället ett annat problem, vilken vill jag ha?

Dock kan jag nog erkänna att jag flera gånger innan det blev så jävla sur och arg. Man känner ju sig som ett missfoster när inget passar.
Men jag har ändå bestämt mig för att om jag vinner på lotto så ska jag tamesjutton anställa en egen skräddare som får måttsy mina underkläder åt mig.
Tanken att istället göra det ännu enklare för mig och bara gå operera in några kilo silikon fladdrade ju ockås förbi. Då hade jag ju aldrig behövt köpa en endaste BH till i hela mitt liv, de skulle ju stå rätt ut och rakt upp helt på eget bevåg i alla fall. Jag skulle ju bara behöva köpa sånädär löjliga små plåster att limma över bröstvårtorna.

Men nä... det hade väl nog inte riktigt varit min stil liksom.... inte särksilt eko det inte *pöh*. Dessutom tycker jag inte det är snyggt heller.

Men en egen BH-skräddare hade varit bra.

Och för att återgå till dagens rubrik gällande hat, så kan jag säga att HE-Man lyckats dra ut på mitt hat-humör lite ytterligare med att än en gång lyckas supa skallen av sig med sina idioter till "vänner" och ställa till med ett fint litet helvete passligt till midsommmar

Grattis HE-Man!

Glad midsommar till er andra också!

11 kommentarer:

Sofia Werlin sa...

Trevlig midsommar på dig med:D

ha gärna kvar mig på bloglovin då en ny tävling kommer snart :D

evamar - tävlingsblogg sa...

Va? Har aldrig ens tänkt tanken att det är MIG det är fel på? Nej, död åt BH-makarna!

evamar - tävlingsblogg sa...

Va? Har aldrig ens tänkt tanken att det är MIG det är fel på? Nej, död åt BH-makarna!

Hemma på Landet sa...

Kram till dig goa.;-)

segsliten sa...

Kan inte He-man snickra ihop en till dig? Han verkar ju fixa det mesta.
Kram ☺

Charlotte sa...

Grattis - du har vunnit deo och halstabletter hos mig på charlotte.nu! Maila din adress till mig på charlotte.silfverberg@allas.aller.se så kommer vinsten med posten.

Millah sa...

Nu är vinnaren dragen :)
Kika in och kolla om det var just du som vann :)
Kramar

Lena sa...

ja vad kul att du vill vara med :) ha en go dag
Kram Lena

Angels, roses & white homes sa...

Hej! Och välkommen till tävlingen! Hoppas att du har turen med dig nu och vinner nåt. Ha en bra dag. Kram Christa

cicci sa...

tack för att du deltog =)
ny tävling på onsdag, missa inte detta. =)

evamar - tävlingsblogg sa...

Grattis! Såg att du vann!