tisdag 23 juni 2009

Bra start på semestern...

...och för en gångs skull är jag inte ironisk.

Solen har varit framme hela dagen, det har varit varmt, vi har ätit pizza till mat och fått massor gjort i vårt klädrum, eller vad man nu ska kalla det.

Lite tråkig start var det nog på semestern, men dels är det inte min historia att berätta och dels så orkar jag inte berätta om här. Men det är sånt man måste försöka lägga bakom sig...
Så i stort sett har det varit en bra dag idag.

Ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder på klädrummet imorgon, då det borde/måste vara klart. Vi ska nämligen ha en fastighetsförmedlare här på onsdags morgonen som ska värdera om huset. Så då är det bäst att vi får det så fint som möjligt tills det!!!

Ska försöka komma mig för att kika in hos alla imorgon. Tänkte att jag aldrig skulle bli en sån som skriver det, men här kom det nu. Har ju lite (inte INTE som jag skrev först!) dåligt samvete då jag inte hälsar på hos folk.
Men jag skyller det på semestern. Ingenting är nångång mitt fel!! (vilket ju väl är en självklarhet)

4 kommentarer:

Laura sa...

Hej!!! Haha ingenting är aldrig nångång mitt fel heller ;) Du har en vinst att hämta ut ;) Grattis!

Helena sa...

Ja, visst är det dumt, att man får dåligt samvete när man inte kikar runt hos alla bloggare. Samtidigt är det ju jättekul att kika runt men man har ju inte alltid tid! Ha en skön dag! Kram helena

Lotta sa...

Tack för att du deltog i min tävling om ögonskuggorna. Jag har nu en ny tävling, där du kan vinna legoörhängen. Kolla in:
http://lottahietanyberg.blogg.se/2009/june/vinn-legoorhangen.html

segsliten sa...

Känner själv att jag inte hinner titta in till andra lika mycket som innan, trist! Men med klimparna hemma 24 timmar om dygnet så är det fullt ös.
Kram ☺