måndag 15 juni 2009

Sommar och sol

Ja... det kan jag väl inte direkt påstå att stämmer just nu. Det regnar här, igen.

I och för sig ska jag väl inte klaga, för mitt senaste inlägg handlar väl om hur glad jag är att det regnar... Så nog är det ju bra att det kommer lite vatten nångång också, annars torkar gräsmattan bort. Men inte kan jag väl påstå heller att det är så värst kul när det regnar.

Nå, min semester börjar inte förrän midsommar, så tills dess så får det regna precis hur mycket det vill.

Är det någon annan än jag som märkt att nu när sommaren kommit så har man liksom inte tid att sitta framför datorn på samma sätt längre?
Dels så vill man ju faktiskt vara ute, de dagar det är fint väder, men dels så känns det som att i.o.m. att det är sommar regningt eller inte) så borde man verkligen inte slösa bort tiden med att sitta framför datorn...
Fast egentligen så kan det väl inte finnas en bättre dator-tid än nu, för nu är det ju ljust hela tiden, så man slipper sitta i mrökret och plira framför dataskärmen och få dåliga ögon. Det är ju alltid nåt.

7 kommentarer:

paula sa...

här har vi haft regn men nu äntligen skiner solen underbart
kramiz

linda sa...

Hoppas att det blir sol snart :)

Daniel sa...

Jo det brukar ju bli mindre dator när det e sommar... men jobbar hela sommaren så jag e förstås ofta på datorn! ;) ett bra sätt att fördriva tiden! :)

Sofia Werlin sa...

Skoj att du är med i tävlingen :D
Skriver upp dig direkt.

Lona sa...

sv: okejokej! kul att du vill vara med.

Isabella sa...

Tack för att du deltar i min tävling! :) Nu önskar jag dig lycka till! :D

Myra sa...

Ja, sommaren tar absolut tid från datorn. Men det är väl bara sunt, misstänker jag. ;)
Här är det värsta soliga sommaren, och idag har vi första regnet på flera daaagar. Inte illa för att vara denna regniga ö. Och äkta sommarregn är det också, vilket gjorde att jag var tvungen att ge mig ut på cykeltur med hunden. Jag äälskar sommarregn!