tisdag 25 januari 2011

Dumklickande

Jag förstår mig inte på mig själv ibland.

Jag har en jättebra bok jag håller på att läsa. Verkligen bra. Jag har dessutom dubbelförstärkning vad gäller boken, så förutom att den är hemlånad från bibban i orginal-pappers-utförning så är den också nerladdad (helt lagligt, hm...) i ljudboksformat. Så jag kan välja mellan att läsa, eller lyssna. Väldigt praktiskt ifall jag plötsligt fick för mig att jag absolut vill diska samtidigt som jag "läser" min bok. Ett högst troligt scenario.

Nå, vad är det som är så konstigt med det? Egentligen ingenting. Så låt mig komma till det konstiga. Istället för att tillbringa min dag/kväll med att komma framåt i en story som jag vet att ger mig garanterad underhållning, så sitter jag istället och slöhänger på datorn framför ett allmänt idiotforum. Stup i kvarten uppdaterar jag sidan med mina favoritdiskussioner. För det kan ju hända att någon skrivit ett nytt inlägg under de 15 sekunderna sen jag uppdaterade senast!

Varför slösa bort sin tid på ett evinnerligt möss-klickande, krångel med nät-dongel (och där rök nätet för mig igen!) och obekväm sittsällning på hård stol, när jag istället kunde ligga i soffan och mysa med en bok som uppfyller alla löften om spänning, drama och romantik??

Jag måste vara knäpp.

1 kommentar:

Nyanser av vitt sa...

Ha ha ja du känner väl helt enkelt inte för en bok :O)
Kram Agneta