måndag 17 januari 2011

Behöver en spark i *piip*

Ja, det var ett tag sen sist. Igen.

Jag har varken haft tid, ork eller humör för att blogga de senaste månaderna. Det har hänt mycket som fått mig att tänka på ett som annat, så bloggen har lämnat helt vid sidan om.
Nu har jag dock alldeles för mycket tid och för lite att göra. Eller, låt mig redigera den meningen. Jag har massor av tid, rätt mycket att göra, men inte så mycket ROLIGA saker att göra. Så, det är mer korrekt.

Nå, tänkte jag skulle ta nya tag, och se om bloggen kanske kan ge mig lite inspiration så att jag får tummen ur... Började redan igår med att sakta mak ta mig ur slöhetsträsket och uppnå nån viss mån av produktivitet. Så jag grävde fram en gammal stickning, påbörjad för sisådär 6-7 år sedan, som jag nu tänkte avsluta. Får se hur det går. Men jag märkte att med en ljudbok på mp3-spelaren så är det förvånansvärt mycket lättare att koncentrera sig på handarbetet. Blicken börjar inte irra och tankarna flyger inte iväg, så som de annars brukar göra, vilket onekligen resulterar i overksamma händer och en tomstirrande blick.

Om det är någon annan som behöver en fot i baken och en liten inspirationskick så kan jag bjuda på denna länk. Den går till bloggen Pink Penguin, i sidospalten finns länk till några av hennes snygga tutorials för mindre syprojekt. (Klicka dig sedan vidare på labeln Tutorial om du vill komma till alla hennes guider) Själv tänkte jag försöka mig på en Puffy Pouch. I nåt skede... kanske nästa vecka? Eller i början på februari..... hmmm......

1 kommentar:

Bettan sa...

Hej! Jag hittade dej hos ... ja iallafall, jag hittade till dej. vad kul att du "nybörjarom" igen, det kan ibland vara svårt att hinna med. Men det är kul att du är här och jag kommer att följa dej! Kram sytanten.