fredag 19 februari 2010

Lat?

Jag brukar tycka att bloggar som aldrig ändrar utseende är så himla tråkiga. Jäkligt synd då att jag bara kan konstatera att min egen är likadan. Visst, ibland ändrar jag bakgrundsfärg och dendär bilden högst upp (finns säkert nåt fint namn för den också), men alla sidelement och widgets i sidospalterna ser precis likadana ut hela tiden. Samma bilder, samma placeringar.

Trist.

Men jag är den första att erkänna att jag kan vara lite slö ibland. Så jag orkar helt enkelt inte byta ut bilderna. Dessutom är ju de små, lurviga djuren så söta. Och så har man ju blivit lite bekväm av sig, till råga på slöheten. Det är ju lätt när sakerna alltid är på samma plats, man hittar ju det man söker och så.

Hur ofta brukar andra byte utseende på sina bloggar då?

En annan sak som jag kan skylla ifrån mig på är att jag har ändrat rätt mycket i kodningen på min blogg, så att jag skulle få in tre kolumner/spalter bland annat, men också på färgerna på textrubriker och sånt. Ja, så det är liksom lite extra jobbigt att ändra på det, jag måste gå in och läsa koder så jag börjar se i kors.

Kanske man borde sluta skylla ifrån sig på att "jag är bara så himla slö" och göra nåt åt saken istället? Det är ju så mycket andra saker som man också struntar i att ta tag i, bara för att det är så mycket enklare att säga att man är obotligt lat eller så. Hur lat är man egentligen, på riktigt? Och hur mycket är det som man bara, av ren bekvämlighet, skyller på sin påstådda lathet?
Men kanske det just är det som är definitionen av lat och slö?

2 kommentarer:

Diana sa...

Jag byter aldrig utseende på min blogg... Är så oteknisk! =P Förresten, tror att du skulle gilla min nya tävling! =) KRM

Anonym sa...

Nu kan du tävla om en Goodiebag värd 4000:-
http://hansmunmotminhud.blogg.se/2010/february/utkast-feb-21-2010.html