tisdag 29 september 2009

Kablar i gräddsås och HE-Man Anka

Igår blev vi serverade världens tråkigaste mat i matsalen. Binikemask-spaghetti i skinksås. Såg oaptitligt ut och smakade ungefär som elkablar i tunn gräddsås.
Jag hoppas dagens lunch är smakligare.

Men man får ju inte klaga. Det är fult. Och så kan köksorna bli ledsna.

Nån som sett programmet om svenska Hollywood-fruar? Det som kommer på tv3. Antar att inte så riktigt många lyckats undgå det helt och hållet, i alla fall. Dendär Anna Anka har ju skapat lite rabalder, så att säga.
Själv har jag sett 2/3 avsnitt. Tycker det var ett fruktansvärt roligt program. Men samtidigt så har man nästan dåligt samvete för att man tittar på det och skrattar åt dom. Lite som att man gjorde sig lustig över handikappade, ungefär.

Nå, hursomhelst så har jag haft HE-Man att titta på ett avsnitt också, via TV3 Play. Undrar dock ifall den förevisningen gjorde mer skada än nytta...
Det var nämligen så att HE-Man och jag var bjudna på ett 50-årskalas förra lördagen. Jag kände inte födelsedags"barnet" alls, så jag frågade av HE-man vem det var.

- Jo, han är väl helt OK. Går bra att tala med, ser ut som *blä blä blä* (minns inte vad han sa) och så är han väl i 45-50 års åldern.

Hmm... Jo... Säkert. Smart HE-Man.

- Kanske han är i 50-års åldern nog, eftersom vi ska dit på hans 50-års kalas????

Kanske jag borde döpa om HE-Man till Paul Anka istället?

3 kommentarer:

Andréa sa...

Sv: Ja det räknas som tävlingsbidrag :) Kul att du är med!

Hehe.. du skriver så roliga inlägg :D

Sjabbig men chic sa...

HE-man måste var en riktig begåvning när det kommer till logiskt tänkande. Det är inte klokt vad han kan räkna ut det bra.;)

Hoppas att du har en superfredag
Kram Lisa

becca sa...

Ja ibland tänker man inte så långt...
Ha en bra helg, kram Rebecca.