onsdag 2 september 2009

ÄÄ

Igår var jag och en kompis ute i skogen och bökade. Grejen är den att våra hundar ska gå blodspår nästa veckas lördag, så vi måste paniköva lite nu före. Vi har övat tillsammans några gånger tidigare i år och det har funkat fint.

Nåt som jag dock inte räknat med igår var att ÄckelÄlgfluge-säsongen har börjat nu. Usch å fy å blä. Vad dom är äckliga dom små krypen! Fula små flyglöss som kryper omkring i ens hår *urk*
Som tur var så hade jag försökt helgardera mig med både lippis (=keps) och huvtröja, men de kröp nog okring på byxor och tröja för det. Hade t.o.m. någon i ansiktet!

Min kompis som inte varit smart nog (som jag...) att ta huvtröja så hade ju en direktrutt från rygg till nacke och vidare till håret, så hon hittade nog ett par fulingar i skallen sen.
När ag kom hem så försökte jag dränka ev. kvarvarande fripassagerare i badkaret. Men jag vet inte ifall det lyckades. Gnuggade också extra noga då jag tvättade håret, är dock inte säker ifall det faktiskt hjälper.
Det märkliga är ju sen att då jag och HE-Man åkte till jobbet imorse så hade HE-Man ett flug-kräk i håret, han som inte ens varit i skogen! Är de så fruktansvärda nu att dom kamikazebombar en också i trädgården, eller hade den emigrerat från mig? Men jag måste ju säga att jag tycker det var rätt åt HE-Man som ropat åt mig, och varit dum, imorse. Han var tydligen av den uppfattningen att jag borde ha städat hemma samtidigt som ajg var ute i skogen igår. Och det är ju alldeles inom gränsen för vad jag, rent fysiskt, klarar av. Vadå befinna sig på två platser samtidigt?

Får bara hoppas att mitt babyhår inte är den mest eftertraktade omgivningen för älgfulorna och att dom bara ramlar av när deras älghårsanpassade gripklor försöker greppa tag i mitt fjun.

Dö din jävel!

5 kommentarer:

zeca63 sa...

Hahaha jag borde ju inte skratta för de låter äckliga men omöjligt att åtminstone inte fnissa åt dina skrifter...(ler). Jag hoppas att du med flera vill gå in och fylla i namninsamlingen via min sida, så hjälper ni antingen de ni känner som är sjuka nu eller de som annars kan komma att få det ännu värre lite längre fram för fler idiotiska regler från regeringen är på väg... Kramiz

isabelle sa...

sv; kul att du är med och vilket underbart minne!

Helena sa...

Hej! Nu var det länge sen jag var inne här och kikade! Grattis till bröllopet, så kul! Ha en fortsatt bra vecka! Kram Helena

Prillig sa...

Usch, va äckligt med älgflugor! men kul att du vill va med i min utlottning!

Kram britt

isabelle sa...

hej! Vinn ett presentkort på smycken värt 200 hos mig!


http://bellisima.webblogg.se/2009/september/whos-a-winner.html