tisdag 14 juli 2009

Hur 17 gick dethär till???

Klockan är bara 10 över åtta, jag är inne på sista semesterveckan, men sitter ändå fullt vaken framför datorn och knappar.

Hur gick det till?

Jag som sov till klockan ett igår?

Inte så värst kul att sova bort semestern, förvisso. Men som min visa vän sa igår "Detdär med sömn är underskattat", så jag bestämde mig för att inte ha dåligt samvete för det och tog en extra eftermiddagstupplur runt femsnåret också, för säkerhets skull.

Men idag så väckte korvhunden mig då HE-Man var nere i köket och rumstrerade (hans semester tog slut förra veckan). Jag skickade ner korvhunden så att han skulle sluta gnälla och lämna mig ifred för ännu mer snusande. Men då var det redan försent.

Först blev jag lite arg på dum-hunden som väckt mig, då jag egentligen skulle få sova i en par timmar till (enligt väckarklockan). Men efter moget övervägande så kom jag fram till att det egentligen inte gjorde nån skillnad. Jag är ju ledig!
Om jag blir trött fram mot eftermiddan så kan jag ju gå lägga mig igen!

Så här sitter jag nu, och funderar på vad jag ska göra idag. Hade tänkt ta moppen och åka och hälsa på en kompis, som vanligtvis arbetar halvtid och är ledig i början av veckan. Men just nu jobbar hon heltid (typiskt!) för att kunna ta ut lite längre ledigt senare i sommar.
Vill ju inte vara missunsam, men måste du göra det just nu?????

Speciellt bajs är det eftersom HE-Man åkt till jobbet i min bil, eftersom han (igen) körde sönder topplockspackningen på sin egen bil i söndagst (klantröv!). Nå, den har ju hängt med sen -90 (alltså vi pratar nittonhundratal här), så det kanske börjar vara dags för den gamla damen att få sin sista vila.
Men skit är det i alla fall, för nu är jag fast här, ensam ute på vischan.

Så kan det gå.

6 kommentarer:

Jojo sa...

Hhehe, men har du inte lärt HE-man att ta det lugnt i kurvorna? Vaknade både idag o igår ganska tidigt (hehe, tidigt för lediga dagar, dvs halv nie..) men konstaterade att man får mycket gjort dock..

/J

paula sa...

HAHAHA FÖRLÅT JAG KÄNNER IGEN DET HÄR MED ATT INTE FÅ SOVA
KRAMIZ

RANA sa...

"Först blev jag lite arg på dum-hunden..."

Haha, varför får den meningen att fnissa mig tårögd??

/Rana

diana sa...

Men tänk på friiiheten. Vilket i sig inte är så lätt när man vill göra något ;)
Ha en bra dag.

Sjabbig men chic sa...

Jag håller med din vän! Det där med sömn är klart underskattat!
Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng och läsa på min bok. Hur länge som helst eftersom jag har semester och ändå får min älskade sömn!Fast klockan ett! Det skulle jag inte klara men framåt halvelva kan gå bra någongång emellanåt.;)

Kram Lisa

evamar - tävlingsblogg sa...

Grattis!