måndag 6 juli 2009

Hungerströtthet, HE-Man ger mig inte tillräckligt med mat (???)

Jag är hungrig och slö. Och det är bara mitt eget fel. För jag har inte ätit nåt idag ännu.

Orsaken?

Jag har bestämt mig för att sluta äta för att jag är så fet!
Nä... skoja bara.

Men det är inte helt ovanligt att jag springer omkring i pyjamasen, utan att ha ätit, fram till runt klockan 2 på eftermiddagarna, de dagar som jag är ledig. Jag hinner helt enkelt inte klä på mig och äta, har så mycket annat att göra!
Vi kom hem från vår turné i östra Finland igår kväll. Min lillebror har varit här och varit hus-, hund- och kattvakt under veckan vi varit borta. Han har nog lämnat det väldigt städat efter sig, men på bara några timmar under gårdagens kväll så fick jag och HE-Man huset att se ut som ett smärre bombnedslag. Så när jag kom ner från vinden imorse så började jag städa, packa upp, betala räkningar osv. Förvisso har jag faktiskt klätt på mig redan, men jag har inte hunnit äta...

För när man kommer igång på dethär sättet så hittar man ju alltid nån sak till man måste göra. Påväg från toaletten (där jag packat upp min necessär) fångar jag upp en smutsig hund som måste duschas, efter att jag torkat honom märker jag hur mycket tvätt det finns i tvättkorgen så jag lägger igång en maskin, när jag efter det går ut i vardagsrummet ser jag hur skitigt vardagsrumsborde är och torkar det, när trasan förs tillbaka till köket hittar jag några rena kastruller på bänken som måse plockas bort osv. osv. Det tar ladrig slut.

Men eftersom jag tenderar att vara lite soffpotatis också, så vågar jag inte vabryta mig själv när jag en gång kommit igång. Så då är det bara att fortsätta...

Kom just in från att ha varit ute och plockat en massa tallkottar från gräsmattan så HE-Man kunde klippa gräset. Han kom in på kaffepaus från gräsklippningen nu... kanske jag borde passa på att äta på samma gång?

Inte för att några dagars fastande hade varit annat än bra för mig, så som jag/vi frossat under resan...

Äh, fasta är nog inget för mig ändå. Man ska nog ha lite bättre sjalvdisciplin för det... jag går och äter i alla fall!

4 kommentarer:

Millah sa...

Hej jag har nu en tävling där du kan vinna en mini goodiebag, var gärna med och tävla :)

http://millahoman.blogg.se/2009/july/tavling-mini-goodiebag.html

Kramar

Jojo sa...

passa på o ät du så länge du har mat hemma, värre skulle det ju vara om man inte hade nåt hemma ;)

kolla in mitt NYA PYSSELRUM!!!! *STOLT* hehe..
la in bilder nu idag. Mycket nöjd måste ja säga =)

J

Millah sa...

Vad roligt att du är med och tävlar :)Lycka till :)

Johan Svensson sa...

Hej!

Hoppas allt är bra med dig!

Du som tidigare har tävlat i min blogg vet väl om att jag den här veckan tävlar ut hela fem valfria gratisprenumerationer från Tidningskungen? Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att posta en valfri kommentar till det här inlägget:
http://hd.se/noje/nojesfaltet/2009/07/06/vinn-valfri-sommarlasning/

Kram