måndag 31 oktober 2011

Oj, oj, oj...

Kikade in här och såg att det är nästan tre veckor sen jag skrivit något sist! Det känns verkligen inte som att det var så länge sedan. Får skylla ifrån mig på att jag haft relativt fullt upp med att planera namngivningsfest, köpa födelsedagspresenter och (pinsamt nog) spela småflicksspel på nätet.

Jo, min systerdotter var här på övernattningsbesök förr-förra helgen och frågade om hon fick spela på datorn en stund, inga problem. Hon visade en sida hon är med på som heter goSupermodel. Lite löjlig egentligen och extremt mycket riktad till småflickor i åldern 9-14. Och gissa vem som gick med och har suttit och stajlat min modell, spelat garderobsutmaningen och kämpat för att köpa nya outifts? Ingen svår fråga.

Men, jag erkänner att Barbiedockorna var en av mina absoluta favoritleksaker fram tills dess att jag började högstadiet och ansåg att det var för pinsamt att leka med Barbie längre (som tur var har jag en lillasyster, så jag kunde ju leka med Barbie lie ändå, under förevändningen att det var för att underhålla lillasyster). goSupermodel är ju ungefär som Barbiedockor på nätet. Och jag kan ju erkänna att jag finner det rätt underhållande att hålla till i forumen också och läsa alla högintelligenta diskussioner som förekommer där.

Om nån av er vågar sig på att pröva på nät-Barbie-spelet så ska ni registrera er via denna länk, för då får jag poäng så att jag kan uppgraderas från tråkig reklammodell till en fashionabel toppmodell. Ett absolut måste! Typ, juh!

En av de urtjusiga outfits jag designat
(och min Halloweenkostym från förra året, yeah man!)

2 kommentarer:

Hedvig sa...

Du har fått en award av mig! :) Spana ett gäng inlägg bakåt i min blogg. :)

Bad Mama Jama sa...

Jädrar vilken snygg blogg du har! Och ja tomten kan behöva lite hjälp på traven ibland! ;)