tisdag 11 oktober 2011

Kan någon förklara?

Jag är inget riktigt stort fan av Sparzanza, men den här låten (nedan) tycker jag är ganska bra. Jag och Räkan satt och slöhängde framför datorn medans HE-Man var ute och rökte och eftersom Räkan krävde underhållning så tittade jag på olika musikvideos på youtube.
Ja... kan någon förklara den här videon för mig? Låten är ju fortsättningsvis rätt bra, men videon fattar jag inte alls. Och jag får den absolut inte att hänga ihop med låttexten, vilket ju inte är ett måste, men det kan ju ibland ge en förklaring till de mest konstiga musikvideos.
Vad har liksom hans "darker side" att göra med en lönnfet karl i linne och pipo (mössa) som står i ett kalt konferensrum och skriker så han ser kakknödig ut??? Och var kommer grisarna in? (Han sjunger i slutet på låten att dom ska "set the pigs free")
Jag hänger inte alls med.

Videon:


Det här är dock en låt som är både extremt bra och har en bra video! Räkans och min favoritlåt för tillfället, väldigt bra att dansa till. Jag får nog leta fram mina nya leopardskor nu...

Studio Killers - Ode to the Bouncer (sångare är från Finland dessutom!)

6 kommentarer:

Hedvig sa...

Håller med. Makes no sense...

Lycka till i tävlingen förresten! :)

linns beautybox sa...

Kul att du är med och deltar om ett sminkkit från Oriflames studio Artist. Lycka till :)

Anonym sa...

Nu är vinnaren av tävlingen om "Smaragdernas bok" utsedd och publicerad på bloggen. Kika in om det blev du som vann den spännande boken! http://www.finest.se/emma-lou

linns beautybox sa...

Hej!
Missa inte att delta i en ny tävling på min blogg där du kan vinna ett iphoneskal för 500 spänn!!
http://beautyboxen.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-ett-valfritt-iphoneskal.html#comment lycka till!

Bitte sa...

Hej!

Vad roligt att du vill vara med i min utlottning, lycka till! :-)

Vilken rolig blogg du har, jag skrattade när jag läste om den döda musen i toaletten. Vilken uppfinningsrik katt du har! :-)

Kramar
Bitte

Åsa sa...

Hej!
Nu har jag dragit en vinnare i en tävling som du varit med i.
Kika in och se om just du vann. :)