måndag 3 oktober 2011

Nu är det jul igen

Japp, nu börjar julen! Eller åtminstone julförberedelserna. För idag har jag nämligen packat in årets första julklapp, och vad än värre är, jag köpte den för hela fyra veckor sen!
Nå, jag tänker inte börja "julhetsa" redan nu, även om jag sett att de börjat plocka upp julpynt (till försäljning) i vissa affärer redan. Tycker det är rätt trist då dom börjar sälja julsaker alldeles för tidigt, man är ju trött på julen då den väl kommer. Men, men... lika uttjatat börjar det ju nästan vara på folk som gnäller på butikernas julprylsförsäljning...

Men julklappar, det får man nog börja med tidigt, hur ska man annars hinna, och ha råd med allt? Så därför har jag köpt en julklapp åt mig själv redan.Ett par av ovanstående fick jag hämta på posten idag. Snyggt va? Och "bara" 12 cm klack, så nu får jag "bara" lära mig att gå i dom också... Jag har faktiskt ett par andra skor som är, om inte lika höga i alla fall nästan lika höga. HE-Man tyckte dock jag såg löjlig ut, som att jag gick på styltor. Men jag tror mig veta att han egentligen bara var avundsjuk eftersom jag blev en bra bit längre än honom. Han tyckte väl inte om att bli nertittad på.

Så tack, tack tomten för de fina skorna!

1 kommentar:

Hedvig sa...

Men gaaaah vad snygga! Synd att man inte kan gå i sådana bara... :(