måndag 30 maj 2011

God, j*vla morgon på dig med, älskling!

Alltså, jag trodde att bortbytingsbranschen enbart sysslade med barn, inte (tämligen) fullvuxna män? Men någon annan förklaring har jag ju inte till varför helgens snälla och trevliga HE-Man förvandlats till en surpuppesk*t över natten.

Jag vaknade, som vanligt den senaste tiden, kl 6 på morgonen och kunde inte somna om. Tidigare har jag tvingat mig själv att ligga kvar och sova vidare, så att jag inte ska vara så trött på dagen, med resultatet att jag vaknat först runt kl 12. Vara trött hela dagen vs. sova bort halva dagen, som att välja mellan pest och kolera. Så eftersom jag blivit något uttråkad av kolera så valde jag pest denna morgon istället, och steg således upp kvart över sex.
HE-Man snusade gott vidare och jag gick ner för att inte störa honom.
Då jag hörde att hans väckarklocka ringt så väntade jag en stund och gick sen upp i syrummet för att sy. Tänkte att jag äntligen skulle lappa HE-Mans fiskebyxor, som legat som ett UFO på sybordet alldeles för länge. Men först måste jag ta itu med det fruktansvärda kantbandet.

Så där satt jag och sydde fruktansvärt kantband i allsköns ro, hörde att HE-Man steg upp ur sängen och ropade "God morgon" åt honom då han började trava runt i sovrummet. Inget svar.
En stund senare brakar han förbi syrumsdörren och halvryter argt åt mig, lite sådär i förbifarten ni vet, "Det är bäst att du syr klart mina byxor idag!".
Jo, god morgon på dig med, älskling...

Vilken underbar start på min morgon.
Men här har du dina *piip* *piip*iga byxor HE-Man. Lappade både på hålet på benet och, extra, extra special, only for you, också i grenen (du hade inte lagt märke till det hålet va?). Inte för att du lär bry dig i ifall kronjuvelerna faller ut till allmän åskådan under fiskeresan, jag antar att du och ditt sällskap hade tyckt att det varit utflyktens höjdpunkt. Men någon måste ju bevara familjestoltheten, så jag passade på att lappa dom även där.

Och ett litet tips till dig älskling, nästa gång du lämnar in nåt för reparation, var snäll och tvätta det först.
Den härligt ångande doften av nystrukna byxor, impregnerade med bensin, olja och fiskflott, är inte direkt den bästa jag vet kl. 7 på morgonen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack min Älskling, du är underbar!

Anonym sa...

Ursäkta om jag småler. Men det är roligt att se att andra också har män som beter sig som 6-åringar ibland. .