lördag 21 maj 2011

Motvilligt gummiband

Jag var ju egentligen påväg ner för att klä på mig, borsta tänderna, laga morgonmål och gå ut i solen för att äta. Jag vet att det är lite väl sent för såna morgonbestyr, då klockan redan är halv ett, men jag har en helt godtagbar förklaring i det att jag var snäll och hämtade hem HE-Man från en fest igår kl. 2 på natten.
Men vad hände? Jo, jag skulle ju bara snabbkolla min mail först.... Och medan datorn körde igång så kunde jag ju påta lite på mitt syprojekt också. Så då mailen var kollad så måste jag ju påta lite till, och då kunde jag ju lika bra kolla bloggen på samma gång... Och här sitter jag nu med ett något motvilligt gummiband som ska in i en ca 1½ m lång kanal, i pyjamas och utan mat i magen.
Varför ska det vara så himla svårt att göra saker i rätt ordning ibland?

Jag borde ju först ha gått ner och borstat tänderna och klätt på mig, sen kanske jag kunde börja kolla mail etc. För jag vet ju hur det går, om jag går in här i syrummet (var datorn också residerar för tillfället) så fastnar jag. Och ändå gör jag det vid dom mest opassliga tillfällen, gång på gång.
T.ex. det att jag "måste" springa in it och snabbkolla nåt 5 minuter innan jag borde åka hemifrån, och 20 minuter senare märker jag att jag "bara måste sy en söm klart först".
Det är ett farligt ställe, mitt syrum...

3 kommentarer:

Hedvig sa...

Ha ha, på helgerna brukar jag sy/sticka samtidigt som jag äter frukost så då tar frukosten 4 timmar...

Åse - Interiörguiden sa...

Jag känner verkligen igen mig!

Hildas hem - Sofia sa...

Haha! Jag känner igen mig. "Jag ska bara ..." :)

Jag önskar dig en fin fredag!
Kram Sofia