torsdag 28 april 2011

Trött

Bläää..... jag är sjuuuuk.

Eller egentligen är jag väl snart frisk. Men jag har varit förkyld i över en vecka nu och det börjar faktiskt vara tröttsamt. Speciellt med allt hostande, jag har så sjuka magmuskler av att ha hostat i flera dagar i sträck. Och att försöka låta bli att hosta går ju bara inte. Det värsta är att jag märker att jag fått sammandragningar av hostandet, vilket jag förstått att inte är farligt i sig men man ska gärna undvika att sätta igång dom liksom. Jamen hur 17 gör jag det? Slutar andas så att jag inte kan hosta?

Nå, jag ska väl inte börja gnälla nu, när jag nästan är frisk.
Men lite slö är jag nog allt ändå. Orkar inte göra så mycket. Men idag måste jag. Ska få gäster (förhoppningsvis!) till kvällen då det ska vara "städparty" här hemma hos mig. Jepp. Ni läste rätt. Folk ska få komma hem till mitt skitiga kök och se på när en försäljare av (miljövänliga, märkväl) städprylar ska skura rent.
Så nu borde jag ju passa på att baka, eftersom jag inte behöver städa upp efter mig själv.... Hmmm... inte så tokigt egentligen. Frågan är ju bara hur skitigt jag täcks ha det.

Men jag tror ändå jag ska försöka mig på att baka karelska piroger idag. Det verkar inte vara så svårt. Och jag behöver ju, som sagt var, inte städa efteråt!

2 kommentarer:

Hedvig sa...

Usch! Kyra på dig!

Hildas hem - Sofia sa...

Hoppas att du kryat på dig ordentligt nu.

Dina katter är såå söta. Jag älskar katter och smälter alltid när jag får se katter på bild :)

Jag önskar dig en fin kväll!
//Sofia