tisdag 26 april 2011

Catfight

Ja nu har vi haft catfight i sängen igen. Inte jag och HE-Man då, han sitter och häckar på skären för sig själv, då han har semester denhär veckan, men jag och kissorna. Eftersom HE-Man inte är på plats för att motta sin del av katt-trakasserierna så är det jag som får ta hand om hela bitenn och blev således väckt kanske en sex-sjutiden imorse av att katterna satte igång med morgonrutinerna. Det ska knådas, trombas å kråtas, spinnas, gosebitas och liggas på de mest konstiga ställen. Tjockistanten har kommit på att hon helst av allt vill ligga på min mage då jag ligger på rygg. Antar att det kanske börjar vara högsta punkten i sängen och lockar således... men det är inte bekvämt. Eller kanske hon tycker det är mysigt då Räkan sparkar henne i magen? Hursomhelst så får jag kämpa tappert för att hålla madamen från min mage. Lillkissen så vill ju bara knåda och spinna, vilket gör en fortsatt slummer tämligen svårgenomförbar. Till sist gav jag upp med de snälla bortmotningsförsöken och tog helt sonika i busfröt och hivade henne ur sängen.
Tyvärr tycker ju hon att det är rätt kul, så jag fick nog kasta (bokstavligt talat alltså) henne ur sängen en par-tre gånger innan budskapet gick fram. Men sen har vi sovit gott, alla fyra (Korvhunden medräknad alltså) ändå tills kl. 9.

*e du vaken?*

Tänkte lägga in lite semesterbilder också, men HE-Man har tagit kameran med sig... får se om det kommer nån bild senare.

Inga kommentarer: