fredag 25 mars 2011

Unnar mig

Idag började jag dagen med ett halvt avsnitt av Mythbusters och smörgåsar av hembakat bröd med hemlagad marmelad på. Inte det hälsosammaste kanske, men jag har ju gjort det själv, så det är ju alltid bra. Hemlagat kanske tar ut ohälsosamt, eller?

Nu ska jag fortsätta att unna mig lite extra. Har tråkigt, och vad gör man då? Jo, då går man och tappar upp ett bad, tar med laptopen till badrummet och ställer upp den på ett litet bord bredvid badkaret och så tittar man på andra halvan av Mythbusters-avsnittet. Och dricker skumppa (alkoholfritt, inte som riktig, men helt OK) och äter chokladpraliner som lämnat kvar sen jul.

Så får man göra då man slitit som en liten slav dagen före. Igår kokade jag apelsinmarmelad inna jag ens ätit morgonmål eller klätt på mig. Den kokade ju (förstås) över, så då fick jag passa på att skura köksbänken och spisen. När jag en gång var på G så passade jag på att diska undan diskberget. Och så hade det ju kommit lite marmelad på golvet också. Och mattan. Så då satte jag köksmattan i tvättmaskinen och tvättade den. Eftersom klockan då redan var runt 2 på eftermiddagen, så konstaterade jag att det nog var dags att klä på sig. Så då gick jag i duschen, skurade duschväggarna på samma gång, och klädde på mig. Sen torkade jag köksgolvet.
Då var allt klart, men klockan hade blivit så mycket, så då fick jag börja förbereda korvsoppan till middagsmaten.
Oj, oj, vad jag gick an.

Så nu anser jag mig ha gjort mig förtjänt av lite slöande. Speciellt eftersom jag dessutom hunnit städa bort ca 200 l hyvelspån från vinden ikväll också.

Ska passa på att tacka Hedvig för min fina vinst. Tack, tack! Nu får jag börja planera stickprojekt!

Men, nu, badkaret kallar!

5 kommentarer:

Helena sa...

Hej! Phu, blir matt bara av att läsa allt du hann med samma dag. Tycker verkligen att du var värd det där badet. Jag ska nog också unna mig ett sånt i dag, trots att jag inte gjort ett dugg för att förtjänst det, hihi!
Ha en skön söndag!
Kram Helena

Andrea sa...

Klart hemlagat tar ut ohälsosamt, annars skulle man ju inte baka ;) Det ser jättegott ut!

Joyforhome sa...

haha var inne och tittade nyss på regretsy , vilka knasiga saker och hemska haha

:D

Längtans Hem sa...

Hej!
Vad kul att du vill vara med och tävla hos mig! Välkommen till min blogg också ju, eftersom det var första besöket!

Så lustigt att du skrev detta med recept, för det är en sak som kommer att komma i bloggen ganska snart faktiskt! Så om du tittar in igen så kommer du få goda smakprov! :)

Tack igen och ha en fortsatt härlig söndagskväll!
Kram ia

Anonym sa...

tävligen avslutad. kika in om du vann! http://lovis-a.devote.se/blogs/9068213/taevlingen-avslutad.htm#WriteComment
om inte? kolla in mina andra tävlinar: http://lovis-a.devote.se/category/747192/taevlingar_164210.htm

kram :)