torsdag 17 mars 2011

Skottland, igen! Och tur!

Jag och HE-Man har bestämt oss för att åka till Skottland igen. Vi var där på "bröllopsresa" förra våren och gjorde en rundtur från Edinburgh till Inverness, Loch Ness, Isle of Skye, snabbstopp vid Ben Nevis och så tillbaka till Edinburgh. Och vi körde bil. Själva.
Tänk det ni, två vingeltrattar som jag och HE-Man i en dyr hyrbil på Skottlans smala, ringlande vägar. I vänstertrafik!
Men vi klarade oss utan större missöden. Det enda som egentligen hände i trafikväg var att (dumma) HE-Man åkte fast för att ha rökt i hyrbilen då vi lämnade in det tillbaka. Rätt åt honom! Och det kostade honom (inte mig) 35 pund. Det var en dyr tobak det.

Och nu skall vi tillbaka. Men denhär gången blir det bara en kortsemester på fyra dagar och vi håller oss till enbart Edinburgh. Vi spenderade visserligen två dagar där på vår förra resa så vi har ju sett mycket redan. Men nog tror jag vi ska hitta förströelser så det räcker för denna resa också...
Men vad gör man med buskatterna och Korvhunden då? Katterna sköter sig själva rätt bra, sålänge de får friskt vatten och mat (och ombyte i lådan förstås), men med Korven är det lite värre. Jag tycker ju om bloggtävlingar jag... så kanske jag skulle ordna en tävling där första priset är att man får spendera tiden i den härliga hundens sällskap i fyra dagar?
Vad tror ni om det? Jag gissar på ett massivt deltagarantal.

Och vad gäller tävlingar, så gick jag faktiskt och vann en häromdagen. Titta här bara! Grattis, grattis till mig!
Nu återstår det bara för mig att fundera vad jag ska göra med min garnvinst. Men med tanke på att jag har en Räka i magen, som behöver kläs då den kommer ut så kanske jag skulle ta och sticka en liten Shrimp-suit?

4 kommentarer:

Hedvig sa...

Har fått ditt mail, vinsten skickas i morgon! :)

Och klart ni ska åka till Skottland, det är ju fantastiskt vackert där!

Ha en fin dag!
/Hedvig

Helena sa...

Hej!
Grattis till din vinst, passar ju utmärkt att stick något till den lilla. När kommer bebisen? Vi får en i juni.
Kram Helena

Carolina sa...

Sv: Det räknas absolut som 3 lotter i tävlingen, lycka till. :-)

Hobbykällaren sa...

Hej. Kul att du vill vara med i vår utlottning. Ha en bra dag. Kram från oss.