tisdag 16 mars 2010

Telefontid

Jag hatar telefontider, vilket jävla, idiotiskt skitpåfund.

På ett sätt kan jag ju förstå vikten av telefontider, om såna inte finns så kan ju kanske folk inte hinna med annat än att svara i telefonen. Men ja... ibland kan man väl göra vissa undantag, eller?
Som om det är ett väntat telefonsamtal som missat telefontiden med ynka sex minuter. Varför ska hela alltihopa sk*ta sig då? Stackars, stackars mig som inte får min efterlängtade hostmedicin nu, och jag som hostat i två och en halv vecka (!), bara för att jag missade telefontiden med sex minuter. Jag menar, vad är det att hänga upp sig på?

Jag bli så arg! Skit i er dumma hostmedicin då, bajstanter! Jag ska ligga här hemma i soffan och hosta tills jag blöder ur både hals och näsa istället, för att jag missade telefontiden med sex minuter bara för att jag är så himla trött och SJUK!

Sen finns det ju en massa annat korkat med telefontider också. T.ex. att dom ofta infaller på totalt idiotiska tidpunkter, att det bara finns EN telefontid som är 20 minuter lång, på hela dagen, telefontiden slutar 5 minuter för tidigt etc. etc. Kan dom inte göra så att istället för att 4 personer har telefontid samma tid, två gånger om dagen, så har en eller ett par personer i uppgift att svara i telefonen hela dagen och så turas dom om. Telefondejour helt enkelt. Så att det inte ska behöva hänga upp sig på en ynka minut (eller sex).

Varför är det alltid jag som måste vara den smartaste personen på planeten, och i och med det bestraffas med att leva bland korkskallar?????

2 kommentarer:

Maria sa...

Be He-man köpa med sig lite förkylningshonung, har varmt på fötterna och ligg med en filt över dig och kolla på Desperate Housewives ikväll!

Lilla huset på prärien sa...

ahhh fasiken vad trist att vara så sjuk! själv är jag inte heller något stort fan av telefontider. men de har kommit med det trevliga påfundet att man kan bli uppringd så att man slipper sitta i telefonkö i alla fall - det är bra!

vad är det nu man brukar säga... "tänk positivt"?! (med risk för att få mig en lusing...)

J