onsdag 2 februari 2011

Världens snyggaste farstu

Nu har vi världens snyggaste farstu, och den är inte ens klar!

Vi har sååå fint golv och så har målaren varit här idag och satt upp världens tjusigaste tapet. Fattas bara lister och fönstersmygar då. Ja... och innertak också. Men det är bara bagateller när man har så otroligt snyggt golv och vägg som vi.

Bild kommer snart (så fort HE-Man vaknat från sin "eftermiddagslur" och ta några snygga kort åt mig).

***

Okej, det blev inga fina bilder. Det blev fula bilder med dåligt ljus som inte återger färgen rätt. Men ni får nöja er med det, eftersom HE-Man inte hade tålamod att ta ordentliga foton (han måste gå ut i garaget och leka) och jag är en bajsigt dålig fotograf.

Så här är dom just-och-just godkända bilderna. Man ser ju i alla fall lite av golvet och rätt mycket av vår urtjusiga tapet. Samt en hel katt och en halv Korvhundsrygg (första bilden).
Här syns då alltså en liten, hårig rygg, samt en del av vår stora (1,2 m i DM) kompassros som pryder mitten av farstugolvet. Och om någon lägger märke till att kompassrosen inte är "rak", så är det för att vi ju lagt ut den i kompassriktining. Förstås.Och så var det en par bilder av den finfina, tapetserade väggen som fortsätter hela vägen upp i trappan. En sak som bör påpekas är att de detaljer på tapeten, som på bilden, ser grå ut egentligen är silverfärgade. *it's shinyyyyy*
Jag har alltså en magnifik, turkos tapet, med kolibrin och silverblänk på. Slå det om ni kan!

1 kommentar:

Åse - Interiörguiden sa...

Ni har satt upp en av mina favorittapeter, Tara! Den är så fiiiin!