söndag 13 februari 2011

Händelserik vecka

Det har hänt mycket de senaste dagarna. I början på veckan så var jag och storasyster på minikryssning. Där åt vi alldeeeeles för mycket mat och shoppade lite på taxfree. Sen bar det av till Ikea och inhandlande av hallmöblemang samt lite nödvändigheter till hobbyrummet.


Jag testade att göra ett litet collage av Ikea-grejorna jag köpte till hallen. Det blev en hatthylla, ett skoskåp (som vi ska ha vantar och mössor i), en pall, en lite större korg till tidningspapper och några småkorgar till hatthyllan att förvara vantar och halsdukar i.

Jag gjorde collaget på Photovisi, har aldrig besökt den sidan tidigare då det var nåt som jag googlade fram för en liten stund sen. Men den funkade ganska bra. Tror jag ska göra ett Alla hjärtans dag collage där imorgon, det var rätt kul.

Har också sytt lite och fått bättre ordning på hobbyrummet, men det fattas fortfarande lite hyllor och sånt innan det känns helt klart. Och batterier (= element på finlandssvenska) för nu är det svinigt kallt där! Det blir nog varmt rätt snabbt när man börjar göra nåt där, men jag väntar nog på att vi ska få in både el och värme i det rummet också. Just nu så får jag nöja mig med tjocka tröjor och en skarvsladd från sovrummet. Men det kan inte fixas förrän det sista rummet på vinden är helt klart (all värme + el måste göras på samma gång) och det tar ju lite tid. Mest för att vi bara är så j*vligt lata just nu då det kommer till byggandet. Men det löser väl sig...

Latande fortsatte idag med att jag, HE-Man och de tre små grisarna hade frukostpicknick i sovrummet. Vi kokade tevatten på vår lilla sovrumskamin och åt medhavda smörgåsar. Very mysigt.

2 kommentarer:

Åse - Interiörguiden sa...

Jag gillar verkligen mattan!

Fröken M sa...

det ser ut som om er hall kommer blir riktigt snygg ! jag ser fram emot bilder på det färdiga resultatet :)