fredag 17 september 2010

Gips och videospel

Denhär veckan har jag och HE-Man varit duktiga och flitiga. Ja, egentligen har vi väl inte gjort så himla mycket (pratar nu om vårt till hälften oinredda vind), men det som har blivit gjort syns så bra! Jag har nämligen satt upp gipsskivor i vårt blivande hobbyrum. Det fattas ännu lite, lite. Och så är den ena väggen ganska dåligt gipsad också...

Jag började bra, men kunde sen konstatera att man nog ska sluta byggjobba när man blir trött. Måtten blir liksom inte riktigt som man tänkt och så måste man skarva lite väl mycket... Som bara resulterar i att jag får spackla destu mera sen. Usch, spackling är INTE kul.

Nå, gipsskivorna är ju på väggen i alla fall och rummet börjar se ut som ett riktigt rum igen. HE-Man har också satt in det näst sista fönstret, bara ett kvar! Och så har vi städat idag också. Det är ingen hejd på vår duktighet.

Nä nu ljög jag. Det är det visst. För jag hade tänkt torka golven också, men orken tog slut så det gör jag imorgon istället. Nu har jag tagit ledigt för idag och bänkat mig framför datorn och nån timmes Nintendo-spelande på datorn.
Jag hittade nämligen denna förträffliga sida tidigare i veckan och håller på att spela ett av barndomens favoritspel, The Adventures of Lolo 3. Det är ett pusselspel som går riktigt bra att spela på datorn, även om jag vanligtvis föredrar de gammaldags kontrollerna mot tangentbordets pil-knappar, och det är fortfarande lika kul!

2 kommentarer:

Maria sa...

Det går framåt! Spackling är nog värst av allt, fy fan!!

Snygga tapeter nedan, en vän ska ha den till höger men båda är såå fina.

Trevlig helg!

/M

Lina Gardelid sa...

Hej!

Ville passa på att berätta att jag har utlyst en tävling på min blogg. En utlottning av annorlunda, färgglada, fina, kul och användbara kort för alla tillfällen. Ta gärna en titt och se ifall du vill vara med!
Hälsningar
/Lina