måndag 17 augusti 2009

Har inte tid

Jag har inte så mycket tid och ork att blogga för tillfället. Grejen är den att jag haft rätt så mycket annat att göra just nu.
Det har varit städpartyn och ljuspartyn, jag och korvhunden var på hundutställning i lördagst, jag och korvhunden tog en fyra timmars "tupplur" då vi kom hem från utställningen (väldigt viktigt!), jag har sprungit på stan och letat skor etc.
Sen så har det varit rätt så mycket med min och HE-mans stundande fest också.

Grejen är ju den att HE-Man och jag gjorde en liten smygis och gick och gifte oss i största hemlighet i slutet på juni. Nu ska vi ha fest i oktober så det har varit det ena och det andra med att skicka ut inbjudningar och ta emot telefonsamtal (av alla de olika sorter!) osv. Så jag känner mig rätt upptagen med det just nu.

Ber om ursäkt för icke hängivet bloggande, alltså.

Och nu sitter jag på tråk-jobbet och svälter ihjäl dessutom!
Det var äckligt dillkött i matsalen idag, vilket jag absolut inte ville äta. Så jag bestämde mig för att köpa egen lunch. Men just när jag skulle ta lunchpaus kom det en kund som stannade rätt länge. Under tiden den kunden var här så var det dessutom en annan kund som försökte få tag på mig via telefon. Så jag måste ju ringa upp då, när kund nr 1 gått.

Ja... det hela tog ju en god stund. Nå, när jag äntligen skulle gå köpa mat så hittade jag inte min plånbok! Jag hade glömt den hemma *skit, skit, skit*
Och eftersom allt kund-flams hade tagit så länge så hade matsalen stängt vilket resulterade i att stackars jag fick sitta här utan lunch.

Jag svälter ihjäl!

Och ingen vill hjälp mig. HE-Man var ute på jobbrelaterade äventyr och hade lämnat plånboken på kontoret. Min lillebror hade inga pengar, utan skulle tvärtemot ha behövt låna v mig, och lillasyster glömde bort att ringa upp igen och lämnade mig ensam åt mitt svält-öde på tråk-kontoret.

Så nu är jag sur.

Tänker smita iväg tidigare och åka via HE-Mans kontor, knycka hans plånbok och köpa pizza eller göra nåt annat dumt. Bara jag får slösa en massa pengar och får MAAAAAT!

6 kommentarer:

Vitt o Vältummat sa...

Stackars dig! Hoppas du fått mat vid det här laget:-)
Kram/Åsa

zeca63 sa...

stackars, stackars dig!! svälta är inget roligt!! har gjort det ibland när inte pengarna räcker till... (jag...inte barnen och djuren eller ens sambon...) Hoppas på en kväll med mycket gott att stoppa i magen! Kramiz

Mysan sa...

Sv: Kul att du är med och tävlar :)

Pysselpalatset sa...

hej Fröken Eko,
Jag har noterat dig för två lotter hälsar Jeanette på Pysselpalatset....

Josefin sa...

Hej!
Jag har en tävling på min blogg där du kan vinna ett jättesött hundsmycke med valfri text från Pinkordead.com.
Var gärna med och tävla!
http://josefinsbasta.blogg.se/2009/august/tavling.html
Mvh
Joska

Mysan sa...

Sv: hehe bättre lycka nästa gång :)