onsdag 12 augusti 2009

Party, party...

Idag ska jag ha ett såntdär hemma-party igen. Städgrejor denhär gången.

Varför går man egentligen med på att ha såna partyn? Sakerna är onödigt dyra, aldrig så superbra som de framställs att vara och så måste man både städa och baka.

Nå, man kans ju skita i att baka och köpa fula kex från affären istället. Men det känns lite fuskigt. Fast egentligen är det väl ingen skillnad. Mat som mat va?
Och så är det väl rätt så bra att man städar också. Antar att det måste göras lite nu som då.

I vanliga fall har HE-Man och jag lite svårt med att få ändan ur vagnen när det kommer till städning. Sålänge vi inte har ett fast städschema då vi städar samma dag en gång i veckan så blir det ju till att man skjuter det framför sig och aldrig får det gjort.
Men idag ska vi städa, "nu e de vent" som städtanten i Äntligen Hemma hade sagt (hette hon kanske Evelyn?). Ett uttryck som faktiskt stundtals varit en stor favorit här hemma.

Då är det ju faktiskt dubbelplus, när man bortser från kafi-bulla-tvånget, att det faktiskt är städparty det är frågan om idag. För nu ska det ju demonstreras städprodukter. Vilket beryder att jag slipper städa badrummet, för det ska försäljaren/konsulenten (vad de nu kallas) göra. Nice!
Dock misstänker jag att jag inte slipper helt undan, kunderna måste ju också få testa på de ypperliga städprodukterna! *hmm*

9 kommentarer:

Vero sa...

Har aldrig hört om ett "städ-party" tidigare. Ljus, kryddor, smink, kläder, sexleksaker och allt annat tror jag men inte städprodukter.

Har legat lite efter i sommar med att både läsa och skriva blogg. Ska ta igen det nu efter sommaren. =)

Ha det gott!

paula sa...

vad kul det var länge sedan jag var på ett sådant .
Ha deet så bra
kramiz

paula sa...

javisst känns det konstigt men men det är ju så det skall vara .
vi har allt våra dunster här oxå
kramiz

Christa sa...

sv: det funkar alldeles utmärkt.

Isabelle sa...

Hej!:)
Jag har anordnat en tväling i min blogg där man kan vinna ett eget designat smycke gjort på söta cupcakes, donut´s och lollipops med mera!
Va med o tävla!:)
www.pinkybell.webblogg.se

/Isabelle

Anonym sa...

Tack själv för att du var med och tävlade! Hoppas allt är fint med dig.
Krams!

Pysen73 sa...

Hej,
för några månader sedan var du med i en tävling om berlocker från www.pysselgrottan.se inne hos mig. Eftersom du gillade berlockerna ville jag tipsa dig om att jag nu lottar ut ett halsband därifrån.
http://pysen73.blogspot.com/2009/08/vinn-lackert-halsband.html

Vänliga hälsningar,
Helena

Sjabbig men chic sa...

Äscha, du skulle ha gett gästerna en morot och en c-vitamin brus då skulle de minsann få energi till att städa och grejorna skulle gå åt som smör i solsken!

Kram Lisa

Mammatillungar sa...

Ha ha.. roligt.. Ska också bjuda kanske? Badrummet behöver lite puts=)
kram mammatillungar