måndag 5 september 2011

Vuxensparkdräkt

Igår smet jag hemifrån då stora pojken somnat i soffan, hundpojken snarkade där bredvid och lilla pojken somnat i vagnen. Jag gick på marknad en liten sväng, skönt var det och vädret var perfekt.
På marknaden såg jag dock något som jag aldrig trott att jag skulle få se live. En vuxen människa i sparkdräkt! Ja... hade det varit typ en svensexa eller nåt hade jag ju inte blivit förvånad. Men detta var en vuxen kvinna som gick omkring i en "teletubbiesdräkt" (enligt min lillasyster) som om detta hade varit en fullt normal och allmänt godtagbar klädedräkt.

Nä... visst har jag ju sett fenomenet "one piece" på diverse reklambanners på nätet, men jag trodde ju allvarligt talat inte att detta var nåt som någon kunde tänka sig att klä på sig. Även om jag inte för mitt liv kan begripa hur någon kan tycka att dessa gällivarehängs-försedda tygpåsar är a) bekväma eller b) praktiska (hur gör man då man blir kissnödig till exempel?) så kan jag väl ändå ha viss förståelse för att man kanske kan tänka sig att smyga omkring i dom hemma i höstmörkret där ingen ser vad du har på dig. Det är kanske lite som crocs, jag kan förstå att man använder dom hemma, med aldrig att jag fattar hur man går hemifrån med sattygen på fötterna. Samma sak gäller denna vuxenpyjamas, hur kan man för sitt liv tycka att detta är något som du kan/vågar/vill bära på allmän plats?

Att den ifrågavarande dräkten var babyrosa och dessutom tämligen genomskinlig (snygga trosor bruden, not) gjorde ju inte saken bättre heller.

5 kommentarer:

Nathalié sa...

Hej hej, hoppas att allt är bra? =)

Har igång en bunt med tävlingar på bloggen och det kommer upp nya hela tiden. Bland annat smycken och underkläder! Tävlingarna hittar du till vänster på bloggen eller i fliken Tävlingar.

Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt,

Kram Nathalié

Stin sa...

Ha ha haaa...tänk att en hel familj kommer gående på stan iklädd one piece. Hur skulle det se ut?!
One piece liknar ju helt klart pyjamasen som jag sydde på sjuan. Borde ha tagit patent på modellen redan då...

Maria sa...

Nä fy fan, håller med dig om one piece! Och dyra är de också, har folk för mycket pengar över eller??

Kram

Anonym sa...

Hehe, jo, såg samma dam jag med :) Hittade "pyjamasen" på Gina härom dagen, men var inte rädd, jag köpte den INTE :)
Jo, jag ju inte annat än hålla med, det såg för jävligt ut! Speciellt då damen inte var liten o nätt (absolut inget kriterie, men hon såg inte ut som tjejen på bilden dock..)
Inte heller smälte hon in i mängden som eventuellt kunde ha hänt på barnkalas eller godis butik.
En gris rosa sparkdräkt på gammeldags marknad är enligt mig således ingen hit. :)
/syster yster

Hedvig sa...

Ha ha, ja. Min kompis köpte en sån för 1800 spän!!!!! Kanske skulle man börja sy dem och sälja dem billigare...